Uncategorized
Feu un comentari

Descansi en pau, Miracle

I és que, al pas que anem, som a prop de convertir-nos en experts en esquàlids (escolti, abans d’aquesta setmana tenia vostè en el seu vocabulari habitual aquest terme rococó?) Si no volíem sopa d’aleta de tauró, dues tasses, i hem seguit edició de telenotícies rere avanç informatiu els últims instants de la Miracle (Magineta, pels amics). Plegats, en un exercici de televidència histèrica col·lectiva, hem seguit els últims moments d’algú que es va atrevir a atansar-se al nostre món, i se n’ha volgut anar, contagiada del nostre estrès letal.

Els antecedents demostren que sí calia tot aquest desplegament mediàtic, de forces de la seguretat i de tota la societat tarragonina, amb el consistori al capdavant, per a rebre-la. De fet, cal recordar el circ entorn a la Orca Ulises, o la polèmica eutanàsia practicada a Floquet de Neu. No és l’animal en sí el que ens importa a nosaltres -animals de cap a peus en tots els sentits-, sinó generar a continuació un debat, quelcom que serveixi per a alimentar la nostra insulsa vida en sequera estival d’enrenous (tot i els ferrocarrils, els aeroports, l’electricitat, però és que sabem destriar les nostres prioritats, oi?).

Tota la opinió pública parlant de les bones obres amb què podíem haver fet de l'”escuálido escualo” un dels peixos més afortunats de tota Catalunya, -que pobret, no li hem donat l’oportunitat de dir la seva-, i mentre, d’altres taurons, de l’espècie humana i de la fauna ibèrica, amb molt més perill que la Magineta, fent de les seves…

This entry was posted in: Uncategorized

by

1987, Valls (l'Alt Camp). Ara per ara a Barcelona. Potser va ser l'olor del quiosc la que em va estovar les neurones, quan cada diumenge es repetia el ritual d'anar a comprar el diari, i un dia ja bastant llunyà vaig començar a estar segura que, d'alguna manera, la comunicació i les paraules encertades poden canviar el món. El cas és que, més tard o més d'hora, em va agafar la dèria de ser periodista. Tinc 27 anys, sóc llicenciada en Periodisme i màster d'Estudis Avançats en Comunicació per la Universitat Pompeu Fabra. Tinc aquest bloc en algun servidor perdut de vés a saber on.

Ja que estàs aquí, deixa'm un comentari! :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s