Uncategorized
Feu un comentari

Masclisme, bronques, gelosia


La meva espera de cinc minuts llargs en cert semàfor s’ha fet més amena. I tot gràcies a aquestes margarides i l’estètica neo-hipi de la campanya publicitària -que no deixa de ser institucional- amb aquest eslògan verd poma “L’amor ha de ser lliure” i aquesta jovenalla que s’estima i totes aquestes coses. Si no els heu vist, els cartellets, poc sortiu de casa, fills meus.

Caram, l’amor ha de ser lliure. Lliure de masclisme [de feminisme no?], lliure de bronques [especifiquem quines, siusplau], lliure de gelosia, lliure de no et posis aquesta faldilla [!]… L’enfoc no és gaire encertat, pressuposen qui és la víctima i obliden certs matissos. Cert és que les xifres són esfereïdores (tres víctimes al Camp de Tarragona aquest 2007 per violència domèstica i mig miler de trucades de la demarcació al telèfon de l’Institut Català de les Dones, si no recordo malament), però la bona voluntat dels cartellets no ho aturarà pas tot això.

This entry was posted in: Uncategorized

by

1987, Valls (l'Alt Camp). Ara per ara a Barcelona. Potser va ser l'olor del quiosc la que em va estovar les neurones, quan cada diumenge es repetia el ritual d'anar a comprar el diari, i un dia ja bastant llunyà vaig començar a estar segura que, d'alguna manera, la comunicació i les paraules encertades poden canviar el món. El cas és que, més tard o més d'hora, em va agafar la dèria de ser periodista. Tinc 27 anys, sóc llicenciada en Periodisme i màster d'Estudis Avançats en Comunicació per la Universitat Pompeu Fabra. Tinc aquest bloc en algun servidor perdut de vés a saber on.

Ja que estàs aquí, deixa'm un comentari! :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s