Uncategorized
Comments 2

Reivindicació nadalenca


Cap objecció? Els papanuels trepants ja poden tornar-se’n cap a la xina i el bangladesh…

Foto al capdamunt de l’Avinguda de Catalunya, Tarragona

This entry was posted in: Uncategorized

by

1987, Valls (l'Alt Camp). Ara per ara a Barcelona. Potser va ser l'olor del quiosc la que em va estovar les neurones, quan cada diumenge es repetia el ritual d'anar a comprar el diari, i un dia ja bastant llunyà vaig començar a estar segura que, d'alguna manera, la comunicació i les paraules encertades poden canviar el món. El cas és que, més tard o més d'hora, em va agafar la dèria de ser periodista. Tinc 27 anys, sóc llicenciada en Periodisme i màster d'Estudis Avançats en Comunicació per la Universitat Pompeu Fabra. Tinc aquest bloc en algun servidor perdut de vés a saber on.

2 Comments

  1. hola!! vaya anuncios andan por els Països Catalans…entre el del amor y este…jeje un besoteinauguro blog!! te he copiao la foto del patito, ya sabes q me encanta…

    M'agrada

  2. jajajaja quina reivindicació!! jo m’hi sumoo!!!Aquest post era d’abans de coneixe’t, i buscant amb el cooliris l’he vista 😛

    M'agrada

Ja que estàs aquí, deixa'm un comentari! :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s