No podia faltar pas la felicitació

Encara que a mi m’agradi obsequiar-vos per aquetes dates amb alguna foto d’aquelles que fan patxoca, us haureu de conformar amb aquesta imatge gif, que m’he deixat la càmera i no he pogut fotografiar l’arbre de Nadal de la plaça vallenca més maca. Així que us quedeu sense veure-ho, no és com Central Park ni res per l’estil, però fa goig enguany, tot s’ha de dir.

Només desitjar-vos el millor per a aquestes festes, com quan repartia postaletes per classe de primària, amb la mateixa il·lusió, que mai no es perd. Bon Nadal a tots els qui entreu per aquí i sigueu molt feliços!

2 Comments

  1. Esther! Feliz Navidad! Ya sabes qué es lo que tienes que pedir a los Reyes (los buenos ¿eh?, no los de verdad…) una camarita!! Y anímate con lo del vídeo que me apetece verte! Jejeje! Un beso muy muy gordo! Muaks!

    M'agrada

Feu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s