Quelqu’un m’a dit…

Cal tot aquest circ que s’ha muntat per Jordània i Egipte? De fet, aquest affaire no em preocupa gaire, per no dir gens, però si més no, em té perplexa. Pocs dies abans que esclatés tot això algú m’havia recomenat les cançons de Carla Bruni. La veritat sigui dita, em sonava el nom, però no la coneixia. El to melancòlic de les cançons, aquesta mélange francesa i italiana, no em va desagradar, tot s’ha de dir. I dos dies després, ja la vèiem per Disneyland amb en Sarkozy. Ara, el flamant nou president de la liberté, l’egalité i la fraternité ha baixat, de sobte, 7 punts de l’equivalent gal a les enquestes de popularitat a les que estem acostumats.

Després d’aquestes merescudes vacances nadalenques de luxe i avions privats, ahir Sarkozy reprenia el curs polític, i ho feia amb una maxi-roda de premsa per a tractar dels seus primers sis mesos com a líder dels nostres veïns i les seves propostes polítiques per a la legislatura. Ràpidament, una espavilada periodista li va preguntar sobre la data del seu enllaç amb la Bruni, ex model i ex de cantants i filòsofs. Sarkozy va comparar-se amb els seus antecessors i les seves relacions, però aquest comentari, que sobrava, no l’ha ajudat gaire.

Els francesos culpen el president d’airejar massa la seva vida personal, privada i sentimental, tot i que, pel que veig i pel que es pot constatar, és el periodisme qui està mostrant les vergonyes de tothom en aquesta transició cap a una ètica professional groga i sensacionalista. Aquí, a Catalunya, els periodistes també perseguirien a qualsevol mandatari que s’atrevís a deixar-se veure en públic amb una xiqueta de bon veure, posem per cas -per seguir amb l’exemple francès-, a Port Aventura? Més val no saber-ho.

3 Comments

  1. él es un tontito y ella es muy guapita. XDGracias por las felicitaciones. Date tú también por felicitada, que creo que por ahí íbamos. Es que perdí los papeles estos de Swansea y yo no me acuerdo 😉 Un bico grande.

    M'agrada

  2. La verdad…me preocupa que no hayamos evolucionado lo más mínimo en cuestiones de este tipo. Miro el panorama de mandatarios y estadistas varios, y parece que valoramos más el que nos den circo que el que gestionen bien los dineros, recursos y servicios de la cosa pública. Es decir:Uno mira, Sakozy, Berlusconni, Uribe, Schwazzenegger, George Walker Bush, Cristina Fernández de Kistchner….y…vo-mi-ta.Y encima dirán de Fidel Castro o de Chávez que son ególatras…pero si estos están creando una nueva forma de fascismo!!! Que se metan sus yates, sus liftings y musculitos, sus coches, sus amantes y sus vacaciones en sitios exóticos por el orificio que más dolor les cause!!! Qué asco!!! Y mientras, las diferencias entre Primer y Tercer mundo agrandándose, igual que las diferencias entre pobres y ricos en todo el mundo capitalista.

    M'agrada

  3. nébeda, coincido contigo xD, además eres la primera en felicitarme… ¡hasta principios del mes que viene nada de nada! graciatangaranho, realmente en 6 meses de gestión del gobierno galo, según tengo entendido, Sarkozy poco de lo que prometió ha hecho [era de esperar, estamos ya bastante acostumbrados a esto]. En cuanto a esa relación de líderes-estrellas mediáticas que has reunido en ese párrafo… ¡asusta mucho verlos todos juntos! Menos mal que están repartidos por el globo, y así nos va…

    M'agrada

Feu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s