40.000!

Engrescador tret de sortida oficial de la temporada calçotaire. Llegeixo avui a la premsa que més de 40. 000 persones (tots forasters, com toca cada últim diumenge de gener) van omplir a vessar ahir els carrers de Valls en la que és, sens dubte, la primera festa gastronòmica de Catalunya, amb perdó de xatonades i altres celebracions entorn a qualsevol altra especialitat culinària. Respecte l’any passat, en són 5.000 visitants més els que han passat per la capital dels calçots, els castells i el campanar més alt. I n’hi ha qui pensen ja en exportar la ceba dolça als Estats Units… (fa poc llegíem també al diari que a l’Índia en cultiven).

Tot i així, la gentada d’ahir contrasta amb la buidor de la ciutat segons quins dies festius. Esperem que alguns dels 40.000 visitants tornin a repetir, no ració de calçot, sino la seva visita a la ciutat que ha exportat cultura arreu del país.

3 Comments

  1. Fa uns anys que els vaig provar per primer cop, i des d’aleshores crec que m’agraden perquè la salsa “salvitjada” que els acompanya és boníssima! jajajaBen trobada la ironia de la ració 😉

    M'agrada

  2. akesta fotu no val pk es de l’any passat jeje tindries q renuvaruu XDcrec q el calçots de valls son els mes bons k ia i la salsa de la tia demetria es lu mes bo q ia ,i les calçotades q fem a la masia amb sa tia purificacio ia es la bomba!!XDfins un altra;)(K)

    M'agrada

  3. wostin, sempre que la salsa sigui bona, la calçotada serà bona… aquest és el secret dels calçots ;)anònima, sí, la foto és de l’any passat, però és el que hi ha! tu si que ets la bomba! 😀

    M'agrada

Respon a Wostin Cancel·la la resposta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s