El tomate tanca la paradeta


RIP. C’est fini.

Espero que hagi mort el periodisme sensacionalista, groc a més no poder, escabrós (i d’altres adjectius que hi vulgueu afegir), i que no només sigui perquè no omplien els espais publicitaris o perquè el share no era descaradament alt.

Dilluns vinent aquí no hi haurà tomate, però pel bé dels qui estan sotmesos a la televidència més els val no substituir-lo per cap succedani.

Sempre ens quedarà el tomateo de Jiménez Losantos.

1 comentari

  1. adiós al tomate por todo lo que tú dices y porque media España quiere pegar a JorgeJavier! jajaja! yo no voy a echarles de menos, la verdad. hacía tanto tiempo que esperaba leer esa noticia… que ni me lo creía! jajaja!aunque ¡mierda! otra oportunidad menos de posible futuro ¿profesional? jajaja! [por supuesto, es broma]cambiando de tema, hacía bastante tiempo que no pasaba por aquí y me ha encantado encontrar un montón de entradas nuevas! jejeje! sigue así, guapa!un beso!

    M'agrada

Feu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s