^ ^?

M’entusiasma el gest aquest de la cella!

I no ho dic ni com a votant, ni ciutadana, ni target electoral, no. Ho dic com a alumna de Publicitat que el passat quadrimestre va ser sotmesa a dissenyar una campanya electoral per al 9 de març. Us ho explico. Una part de la classe vam treballar per a la campanya del PP i l’altra part per al PSOE.

Després d’analitzar en profunditat l’arxifamós baròmetre del CIS (és més divertit del que sembla), vam arribar a la conclusió que el sector que vota més el PP són els joves (em sonava bastant estrany, però és clar, la situació i la mentalitat a Catalunya és radicalment diferent de l’estat espanyol) i que havia de dirigir-se de manera clara, fàcil i contundent als més grans amb un nivell no gaire alt d’estudis (d’aquí el “Con Rajoy llegarás a fin de mes”). Pel contrari, el PSOE havia de centrar-se en un discurs molt directe dirigit a la joventut absentista que els hi falla.

I pel que sembla, no anàvem gaire errats. Parlant sempre com a aprenent de comunicadora, aquesta campanya dóna en el clau. Un simple gest, fàcil i sense complicacions, un ^^ de l’era messengeriana que arriba a qui ha d’arribar. Nosaltres -no per motu propio, sinó de la professora- vam treballar en el bàndol popular i potser el missatge a transmetre era més fàcil i obvi, però m’ha sorprés bastant la iniciativa dels qui porten el màrqueting socialista aquestes generals.

– Fotografia: el Periódico de Catalunya

Feu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s