Uncategorized
Comments 3

Data de caducitat


Tot caduca?

* Avui la màquina de la facultat ens ha obsequiat amb uns Doritos Tex-Mex caducats de dos dies.

This entry was posted in: Uncategorized

by

1987, Valls (l'Alt Camp). Ara per ara a Barcelona. Potser va ser l'olor del quiosc la que em va estovar les neurones, quan cada diumenge es repetia el ritual d'anar a comprar el diari, i un dia ja bastant llunyà vaig començar a estar segura que, d'alguna manera, la comunicació i les paraules encertades poden canviar el món. El cas és que, més tard o més d'hora, em va agafar la dèria de ser periodista. Tinc 27 anys, sóc llicenciada en Periodisme i màster d'Estudis Avançats en Comunicació per la Universitat Pompeu Fabra. Tinc aquest bloc en algun servidor perdut de vés a saber on.

3 Comments

  1. Segurament que si els Doritos caduquen, la resta no se n’escapa… els donuts, els calçots, les idees, la bona gent, la tecnologia, la supremacia econòmica dels Estats units, etc.Tard o d’hora les coses deixen de ser el que eren. (Un mal dia)

    M'agrada

  2. wostin, sí, si els doritos caduquen la resta no se n’escapa… però crec -i vull creure- que la bona gent no caduca mai :Dsiknus, no és culpa de la màquina en sí, sinó l’home encarregat de posar-hi els productes, que posa en perill la nostra salut xD Però tot no caduca, jo no ho crec pas 🙂

    M'agrada

Ja que estàs aquí, deixa'm un comentari! :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s