Uncategorized
Comments 2

L’efecte Axe


Buscant informació sobre els anuncis de Axe per un reportatge sobre publicitat censurada i ètica publicitària, que el proper mes de juny esperem poder estrenar via Youtube, he trobat això… Són grans els publicistes d’Axe, molt grans! Potser a ella no li fa tanta gràcia i acaba demandant l’empresa seguint els passos de’n Sarko i na Bruni.

Guaiteu com riu la Hillary… li durarà gaire aquest somriure?

This entry was posted in: Uncategorized

by

1987, Valls (l'Alt Camp). Ara per ara a Barcelona. Potser va ser l'olor del quiosc la que em va estovar les neurones, quan cada diumenge es repetia el ritual d'anar a comprar el diari, i un dia ja bastant llunyà vaig començar a estar segura que, d'alguna manera, la comunicació i les paraules encertades poden canviar el món. El cas és que, més tard o més d'hora, em va agafar la dèria de ser periodista. Tinc 27 anys, sóc llicenciada en Periodisme i màster d'Estudis Avançats en Comunicació per la Universitat Pompeu Fabra. Tinc aquest bloc en algun servidor perdut de vés a saber on.

2 Comments

  1. Hola Esther,Sóc la carlota. He tornat a visitar el post on et vaig comentar i he vist, amb retard, que m’havies contestat (vaig pensar que segurament no el llegiries mai). M’alegro que ens coneguessim divendres i espero que vagi bé el reportatge aquest sobre publicitat censurada; realment aquest anunci de l’axe és molt bo, jeje. wenu, ens veiem divendres que ve, que em tocarà fer a mi la roda de premsa. almenys el vostre grup ja ho teniu superat!K vagi bé!

    M'agrada

  2. jajaja, jo també em vaig alegrar de coneixe’t!!! :Dsí, ens veiem a classe divendres, a veure que tal la roda de premsa!!! 😉

    M'agrada

Ja que estàs aquí, deixa'm un comentari! :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s