Uncategorized
Comments 2

Sense títol


No m’he pogut estar de posar això. Ho he trobat al myspace d’aquest senyor.

Quines ments privil·legiades els qui s’hagin empescat tot això (sense ironia, sou molt grans). Però jo crec que té un precedent, recordem que Josmar també volia anar a Eurovisión, com en el seu dia va fer Betty Missiego o Mocedades.

Tireu-me pedres si voleu, sigueu benvinguts.

P.d. tot i així, ja sé que és molt friki de la meva part, però no em digueu que no és una revolució de la societat 2.0 i tot plegat…

This entry was posted in: Uncategorized

by

1987, Valls (l'Alt Camp). Ara per ara a Barcelona. Potser va ser l'olor del quiosc la que em va estovar les neurones, quan cada diumenge es repetia el ritual d'anar a comprar el diari, i un dia ja bastant llunyà vaig començar a estar segura que, d'alguna manera, la comunicació i les paraules encertades poden canviar el món. El cas és que, més tard o més d'hora, em va agafar la dèria de ser periodista. Tinc 27 anys, sóc llicenciada en Periodisme i màster d'Estudis Avançats en Comunicació per la Universitat Pompeu Fabra. Tinc aquest bloc en algun servidor perdut de vés a saber on.

2 Comments

Ja que estàs aquí, deixa'm un comentari! :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s