Uncategorized
Comments 3

El ‘gobierno de España’ em nomina per abandonar casa meva


Fa cosa d’uns mesos (coincidint amb la precampanya i la preprecampanya) la meva bústia de correu només s’omple de Ayudas de Vivienda Joven del Consejo de Juventud de España. Abans d’ahir, paaam, 5 correus de cop, amb les ajudes més recents i d’altres bastant més caducades. Per exemple, dues d’aquestes corresponen al 2 de novembre i al 3 d’octubre de l’any passat (Ayudas destinadas a jóvenes para la adquisición y/o rehabilitación de primera vivienda en el núcleo antiguo de Alcanar y de las Cases de Alcanar, Tarragona, durante el año 2007, per si a algú li pot interessar).

Curiós. Ara estan generosos, ves quina casualitat. I em planyo. Per què? Doncs és per la llei de Murfi (ja sé que no s’escriu així). Quan de veritat necessiti recolzament econòmic per un raconet digne per a viure no podré recuperar aquests missatges del correo no deseado, simplement perquè ja no els enviaran: s’hauran acabat les eleccions, els somriures falsos electorals passaran a la història i les adreces de correu de la llista de distribució no representaran ments manipulables d’on esgarrapar vots.

Post-escrit. Acabo de recordar això: Només dos catalans cobren aquest mes els nous ajuts al lloguer

This entry was posted in: Uncategorized

by

1987, Valls (l'Alt Camp). Ara per ara a Barcelona. Potser va ser l'olor del quiosc la que em va estovar les neurones, quan cada diumenge es repetia el ritual d'anar a comprar el diari, i un dia ja bastant llunyà vaig començar a estar segura que, d'alguna manera, la comunicació i les paraules encertades poden canviar el món. El cas és que, més tard o més d'hora, em va agafar la dèria de ser periodista. Tinc 27 anys, sóc llicenciada en Periodisme i màster d'Estudis Avançats en Comunicació per la Universitat Pompeu Fabra. Tinc aquest bloc en algun servidor perdut de vés a saber on.

3 Comments

  1. No em matis si-us-plau… jajajaXo és que em feia gràcia i creia que era més que just que se sabés que una alumna de l’any anterior també havia guanyat!Et dec una palmera… xDens veiem,Carlota

    M'agrada

  2. aniol, ben cert :)Carlota, no pensava fer-te res de dolent xDDD m’ha agafat una mica d’imprevist, però en el fons m’ha recordat vells temps :)i així podem dir, que visca la urv i el seminari!!!! :DP.d. no em deus cap palmera, que ja me l’he menjada! :PEns veiem wpaa!!!

    M'agrada

Ja que estàs aquí, deixa'm un comentari! :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s