Uncategorized
Comments 4

Preparant maletes…

La gent em mira de manera estranya quan els hi dic: “sí, la setmana que ve me’n vaig a Santander, a aprendre anglès”. Santander i anglès no són conceptes que tinguin res a veure. Però què hi farem. D’això que vaig a fer al Cantàbric se’n diu oficialment Programa de inmersión lingüística organizado por la Universidad Internacional Menendez Pelayo, una d’aquestes beques del MEC (si sou universitaris, sempre va bé fer-hi un cop d’ull). I com una sempre s’apunta a qualsevol viatget (sobretot si no implica gastar ni un euro, com en aquesta ocasió) o a qualsevol event, festa o celebració…

El fet és que diumenge agafo de bon matí les maletes, el bus Ràpid Aeroport (no em fio de la Renfe), un vol Iberia comprat des de fa un munt de mesos, i tres busos municipals de Santander fins arribar a això de la foto, que s’anomena Palacio de la Magdalena, on hi residiré una setmaneta i, en teoria, faré un curset d’anglès oral (dic en teoria). Qualsevol excusa és bona per a viatjar, veure món (encara que no sigui gaire lluny) i conéixer gent nova.

See you soon! 🙂

Anuncis
This entry was posted in: Uncategorized

by

1987, Valls (l'Alt Camp). Ara per ara a Barcelona. Potser va ser l'olor del quiosc la que em va estovar les neurones, quan cada diumenge es repetia el ritual d'anar a comprar el diari, i un dia ja bastant llunyà vaig començar a estar segura que, d'alguna manera, la comunicació i les paraules encertades poden canviar el món. El cas és que, més tard o més d'hora, em va agafar la dèria de ser periodista. Tinc 27 anys, sóc llicenciada en Periodisme i màster d'Estudis Avançats en Comunicació per la Universitat Pompeu Fabra. Tinc aquest bloc en algun servidor perdut de vés a saber on.

4 Comments

  1. wostin, sí, sí, està sent una de les millors experiències! el conéixer gent, intercanviar opinions i adonar-se’n d’altres punts de vista no té preu!!! :Dnacho, see ya at the radio!!! :Daniol, sí, nova versió de flock! 🙂 ja me la descarregaré!!! ja explicaré diumenge o dilluns que tal ha anat amb un post o alguna foto així xula, ara moment de mirar el correu i en cinc minuts, a sopar i anar de festa per aquí a a santander!!!moltes gràcies a tots per passar per aquí!!! em fan molta il·lusió els comentaris! 😀

    M'agrada

Ja que estàs aquí, deixa'm un comentari! :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s