Uncategorized
Comments 2

Calfred

Tacons i passes amb ritme acompassat. I alegria, amb el lambrusco surant entre els somriures dels presents, el cloqueig de les paraules i les esclafides de riure que ja no desvetllen la Rambla Nova.

Ens desviem. Girem cua cap a la boira, creuem els de poble com ho farien els de poble i els de metròpoli baden els ulls davant el semàfor en senyal no sé ben bé què. Cap a la dreta, tots junts, ens endinsem dins la boira tarragonina. De cop i volta, tot té un regust negre, i els tacons i les passes es tenyeixen amb un silenci que esgarrifa.

El carrer està baldat. El cordó policial i uns peus que no es volen amagar sota la manta de paper de plata que hi ha a la calçada. Tres o quatre miraven la situació, una policia vora la propietària dels peus. “Què ha passat?” “Nada, otro crimen de esos pasionales”. Nada. Res de res. Seguim el nostre camí, com si res. Perque no ha passat res.

* Imatge del flickr de beibibum.

This entry was posted in: Uncategorized

by

1987, Valls (l'Alt Camp). Ara per ara a Barcelona. Potser va ser l'olor del quiosc la que em va estovar les neurones, quan cada diumenge es repetia el ritual d'anar a comprar el diari, i un dia ja bastant llunyà vaig començar a estar segura que, d'alguna manera, la comunicació i les paraules encertades poden canviar el món. El cas és que, més tard o més d'hora, em va agafar la dèria de ser periodista. Tinc 27 anys, sóc llicenciada en Periodisme i màster d'Estudis Avançats en Comunicació per la Universitat Pompeu Fabra. Tinc aquest bloc en algun servidor perdut de vés a saber on.

2 Comments

Ja que estàs aquí, deixa'm un comentari! :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s