Uncategorized
Comments 5

07 maig: Humor negre


Avui, fent un cafè, he fullejat l’Sport com en els vells temps, com quan rondava per casa en els temps en què Vitor Baía (aii, Vitor Baía) era el porter titular i col·leccionàvem els pins del Barça, el dominó del Barça, el Monopoly del Barça i el Conejito Saviola de pelutx.

Abans el futbol era més futbol, i fins i tot la gespa del Camp Nou era més verda (tot i que fa 5 anys que no tinc el privilegi de veure-la de lluny des de les grades, segur segur que abans era més verda).

Anuncis
This entry was posted in: Uncategorized

by

1987, Valls (l'Alt Camp). Ara per ara a Barcelona. Potser va ser l'olor del quiosc la que em va estovar les neurones, quan cada diumenge es repetia el ritual d'anar a comprar el diari, i un dia ja bastant llunyà vaig començar a estar segura que, d'alguna manera, la comunicació i les paraules encertades poden canviar el món. El cas és que, més tard o més d'hora, em va agafar la dèria de ser periodista. Tinc 27 anys, sóc llicenciada en Periodisme i màster d'Estudis Avançats en Comunicació per la Universitat Pompeu Fabra. Tinc aquest bloc en algun servidor perdut de vés a saber on.

5 Comments

  1. Ei, m’he perdut el debat que tenieu sobre el Cuní! hauré de guardar-me per cada nit aquesta estoneta al vespre per revisar els blogs…Fa uns minuts he tornat a casa amb la il·lusió que el barça estés guanyant per golejada… i resulta que perd 2-0. Tot i que no segueixo el futbol, penso que tens raó: “el futbol abans era més futbol”.

    M'agrada

  2. Jo vaig optar per El Internado, però a les pauses de publicitat no vaig poder evitar mirar uns minuts del partit, vaig veure sols el 4t del Madrid i l’únic gol del Barça i llavors vaig decidir sols veure El Internado.

    M'agrada

  3. wostin, pots opinar sobre qualsevol post ehh!!! com si vols anar al primer, el de juliol de 2006, i pensar per què a les ofertes de treball hi diu “abstenerse estudiantes de la URV” 🙂 Bé, oi que sí que abans el futbol era més futbol? Si ja ho deia jo…aniol, bona opció la teva, jo em vaig dedicar a veure Operación Triunfo :Dtrapezista, els llibres que últimament s’editen a valls (cossetània) estan tenint molt d’èxit… Ganes d’una bona lectura en tinc, i si em cau el teu llibre a les mans, hi dedicaré una estoneta de les vacances 🙂

    M'agrada

Ja que estàs aquí, deixa'm un comentari! :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s