Uncategorized
Comments 7

13 maig (dimarts!): Poesia urbana


Reivindicació de la Colla Vella?
Falta d’ortografia tot recordant a la pel·lícula de Benigni?

La vida és vella?

{Carrer Xiquets de Valls, cantonada amb el Passeig de l’Estació, a l’altre costat de la calçada hi ha Correus. Valls.}

This entry was posted in: Uncategorized

by

1987, Valls (l'Alt Camp). Ara per ara a Barcelona. Potser va ser l'olor del quiosc la que em va estovar les neurones, quan cada diumenge es repetia el ritual d'anar a comprar el diari, i un dia ja bastant llunyà vaig començar a estar segura que, d'alguna manera, la comunicació i les paraules encertades poden canviar el món. El cas és que, més tard o més d'hora, em va agafar la dèria de ser periodista. Tinc 27 anys, sóc llicenciada en Periodisme i màster d'Estudis Avançats en Comunicació per la Universitat Pompeu Fabra. Tinc aquest bloc en algun servidor perdut de vés a saber on.

7 Comments

 1. Què en dirà la Jove…Per pintades així, la que hi ha a l’estació d’autobusos de Tarragona just davant d’on s’agafa el bus cap a Reus, va aparèixer un dia i és força gran.

  M'agrada

 2. aniol, el que no hi hagi a l’estació d’autobusos de tarragona… La veritat és que fa temps que no m’hi passo,l’última quan vaig agafar l’autobus per anar a l’aeroport del prat. No enyoro els viatges amb l’Hispano Igualadina ni amb els Plana.jesús, doncs sí, més que vella, jo crec que la vida és jove :)capità, gràcies!!!!!! apaa, jo també t’he posat un link! ja m’aniré passant jo també! 😀

  M'agrada

 3. Doncs proposo un acte de bandalisme poètic…Imagina’t amb un esprai de color negre (per que combina bé amb el vermell) posant l’accent que li falta a la frase, i escrivint just a sota molt aprop (però prou petit com per no dificultar més la neteja de la pintada…) alguna rèplica. Se m’acudeixen tres opcions:la vida és vella…”quan la ment se’t rovella””fes un bon us d’ella””maleït barça…”Sigui com sigui, la vida és moltes coses abans que vella.

  M'agrada

 4. té la mà maria, divertida si que ho és ;)wostin, bandalisme poètic! 😀 m’agrada molt la idea!!! però “maleït barça no rima hahahahaacoincideixo amb tu, la vida és moltes més coses abans que vella 🙂

  M'agrada

Ja que estàs aquí, deixa'm un comentari! :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s