16 maig: poesia urbana (II)

I aquest segon (i últim grafit de la saga de poesia urbana vallenca) es pot admirar mentre es traspassa el túnel de l’Avinguda Francesc Gumà i Ferran, al barri del Fornàs, a prop de l’IES Narcís Oller i del Carrefour Express -per si no havia quedat prou clar-, a sobre d’on els Catalunya Express fan via cap a Sant Vicenç de Calders. Tema literari com es pot veure, Sant Jordi, el drac, un exhibicionista (el príncep?), la rosa i un intent de princesa verda. Això sí, ni punt de comparació amb “la vida es vella”…

Feu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s