Uncategorized
Feu un comentari

16 maig: poesia urbana (II)

I aquest segon (i últim grafit de la saga de poesia urbana vallenca) es pot admirar mentre es traspassa el túnel de l’Avinguda Francesc Gumà i Ferran, al barri del Fornàs, a prop de l’IES Narcís Oller i del Carrefour Express -per si no havia quedat prou clar-, a sobre d’on els Catalunya Express fan via cap a Sant Vicenç de Calders. Tema literari com es pot veure, Sant Jordi, el drac, un exhibicionista (el príncep?), la rosa i un intent de princesa verda. Això sí, ni punt de comparació amb “la vida es vella”…

This entry was posted in: Uncategorized

by

1987, Valls (l'Alt Camp). Ara per ara a Barcelona. Potser va ser l'olor del quiosc la que em va estovar les neurones, quan cada diumenge es repetia el ritual d'anar a comprar el diari, i un dia ja bastant llunyà vaig començar a estar segura que, d'alguna manera, la comunicació i les paraules encertades poden canviar el món. El cas és que, més tard o més d'hora, em va agafar la dèria de ser periodista. Tinc 27 anys, sóc llicenciada en Periodisme i màster d'Estudis Avançats en Comunicació per la Universitat Pompeu Fabra. Tinc aquest bloc en algun servidor perdut de vés a saber on.

Ja que estàs aquí, deixa'm un comentari! :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s