Uncategorized
Comments 4

28 maig: festa major


Avui l’ordinador s’ha començat a plànyer perquè ja no li cabia ni un trist .jpg més. Res de res.

I mentre esborrava arxius que després em faran falta, he trobat en una carpeta perduda la Mulasseta de Valls, i vés, m’ha posat de bon humor: m’ha recordat que falta poc per les festes majors i l’estiu entre la paperassa que m’he d’estudiar. I ara em ve al cap que ahir, fent zàpping, vaig veure com al Canal Reus afirmaven rotundament que els seus gegants eren els més macos de tot Catalunya, i els de Montblanc vinga a enviar mails dient que no, que als de la capital de la Conca no els supera ningú. Doncs jo dic que no, que com la Mulasseta, filla de la Mulassa, no n’hi ha cap.

Falta menys d’un mes per al dia més llarg de l’any, Sant Joan. I és que tots els dies haurien de ser Festa Major.

This entry was posted in: Uncategorized

by

1987, Valls (l'Alt Camp). Ara per ara a Barcelona. Potser va ser l'olor del quiosc la que em va estovar les neurones, quan cada diumenge es repetia el ritual d'anar a comprar el diari, i un dia ja bastant llunyà vaig començar a estar segura que, d'alguna manera, la comunicació i les paraules encertades poden canviar el món. El cas és que, més tard o més d'hora, em va agafar la dèria de ser periodista. Tinc 27 anys, sóc llicenciada en Periodisme i màster d'Estudis Avançats en Comunicació per la Universitat Pompeu Fabra. Tinc aquest bloc en algun servidor perdut de vés a saber on.

4 Comments

  1. todo el mundo queda invitado!!! :Dte has autoimpuesto un título, a lo principe de bel-air, la duquesa de montblanc o el marqués de griñón xDD

    M'agrada

Ja que estàs aquí, deixa'm un comentari! :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s