28 maig: festa major


Avui l’ordinador s’ha començat a plànyer perquè ja no li cabia ni un trist .jpg més. Res de res.

I mentre esborrava arxius que després em faran falta, he trobat en una carpeta perduda la Mulasseta de Valls, i vés, m’ha posat de bon humor: m’ha recordat que falta poc per les festes majors i l’estiu entre la paperassa que m’he d’estudiar. I ara em ve al cap que ahir, fent zàpping, vaig veure com al Canal Reus afirmaven rotundament que els seus gegants eren els més macos de tot Catalunya, i els de Montblanc vinga a enviar mails dient que no, que als de la capital de la Conca no els supera ningú. Doncs jo dic que no, que com la Mulasseta, filla de la Mulassa, no n’hi ha cap.

Falta menys d’un mes per al dia més llarg de l’any, Sant Joan. I és que tots els dies haurien de ser Festa Major.

4 Comments

Feu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s