02 juny: poesia urbana (III)

calce m: (A: Radvoileger m, Hemmschuh m; F: tanquet d’arrêt; I: chock; It: staffa, scarpa; P: calço) cuña de tope o trinquete de hierro colocado debajo de una rueda junto al carril para evitar que el vehículo se deslice o ruede.

Del Diccionario del tren: vocabulario de términos ferroviarios definidos, de Mario León

* En català no he pogut trobar la traducció. Ens quedarem amb la proposta vallenca de “Calces i tangas (sic) a 2 euros”. Això ho trobem a l’Estació de la Renfe a Valls, al capdamunt del Passeig de l’Estació (quin nom hauria de tenir, sinó?)

3 Comments

  1. Si és que el tema de la poesia urbana dona per molt!! jajajaAvui ja faig tard per pensar en algun acte de bandalisme poètic (les neurones destinades a aquest fi se m’estàn manifestant per sobreexplotació!)… hi aniré pensant.

    M'agrada

  2. siknus, hehehee, no he sigut la primera en fixar-me en les calces de l’estació! gràcies per l’apunt ;)wostin, em sembla que deixo aparcada durant un temps la poesia urbana, és un bon recurs per quan estàs d’exàmens i no tens gaire a dir (si que en tens, però temps per escriure no…). Jo també aniré pensant en el bandalisme poètic 😀

    M'agrada

Feu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s