Uncategorized
Comments 2

24 juny: els simpson i la mort de la premsa impresa

Dan Rather: Al meu costat i per a comentar avui el debat dels candidats demòcrates està Andrea Crowley de la CNN, Demonte Evans de Slate.com i… Ron Lahar, periodista de l’edició impresa del Washington Post.
Nelson:Ha, ha… el teu mitjà de comunicació s’està morint!
Director Skinner: Nelson…!
Nelson: Però si és veritat…!
Director Skinner: Hi ha moments en què un pot tenir raó, però s’ha de ser amable.

Repassant les entrades anteriors, en un comentari meu hi vaig enllaçar un article de chiquiworld que crec que és prou interessant per a reflexionar-hi en el moment empatx-post-coca-i-revetlla-de-Sant-Joan. Els Simpson sempre s’han distingit per la seva visió àcida de la realitat i, per sort o per desgràcia, la premsa de paper està en hores baixes. O no?

Anuncis
This entry was posted in: Uncategorized

by

1987, Valls (l'Alt Camp). Ara per ara a Barcelona. Potser va ser l'olor del quiosc la que em va estovar les neurones, quan cada diumenge es repetia el ritual d'anar a comprar el diari, i un dia ja bastant llunyà vaig començar a estar segura que, d'alguna manera, la comunicació i les paraules encertades poden canviar el món. El cas és que, més tard o més d'hora, em va agafar la dèria de ser periodista. Tinc 27 anys, sóc llicenciada en Periodisme i màster d'Estudis Avançats en Comunicació per la Universitat Pompeu Fabra. Tinc aquest bloc en algun servidor perdut de vés a saber on.

2 Comments

Ja que estàs aquí, deixa'm un comentari! :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s