Uncategorized
Comments 4

26 juny: caminant per la ciutat de les patates braves


A Londres ja t’ho indiquen: “Look left“, com a punt exòtic urbà. A Barcelona, cal girar el cap primer cap a un cantó i després cap a l’altre a l’hora de creuar el carrer, si no ho fas, passa el que passa. I és que a la gent que som de poble tot això ens impressiona d’allò més. Potser ens crida més l’atenció una pintada de tres línies a la calçada que no pas el missatge en sí. Ens ho hauríem de fer mirar.

Foto: Ahir, al Passeig de Gràcia de Barcelona. Just davant de Loewe, gran contrast amb el Pans&Company emplaçat al seu costat.

This entry was posted in: Uncategorized

by

1987, Valls (l'Alt Camp). Ara per ara a Barcelona. Potser va ser l'olor del quiosc la que em va estovar les neurones, quan cada diumenge es repetia el ritual d'anar a comprar el diari, i un dia ja bastant llunyà vaig començar a estar segura que, d'alguna manera, la comunicació i les paraules encertades poden canviar el món. El cas és que, més tard o més d'hora, em va agafar la dèria de ser periodista. Tinc 27 anys, sóc llicenciada en Periodisme i màster d'Estudis Avançats en Comunicació per la Universitat Pompeu Fabra. Tinc aquest bloc en algun servidor perdut de vés a saber on.

4 Comments

  1. Doncs encara no l’havia vist aquest missatge a Barcelona.Trobo que a Imperial Tarraco també haurien de posar-ne, n’he vist més d’un/a que ha estat a punt de volar al creuar i just passar els cotxes a més de 80 pel pas de zebra.

    M'agrada

  2. Encara q no t’ho creguis jo sóc de ciutat i també em va sobtar trobar-m’ho. Però ja se sap que si portes l’mp3 quan has de creuar un carrer sempre has de mirar si venen cotxes 😛

    M'agrada

  3. aniol, a 80 per la Imperial Tarraco? Segur que era jo! hahahaha… no, que jo sóc bona conductora i no ho faria, però jo crec que ens fa més por als conductors que no pas als vianants.té la mà maria, escòcia ha de ser preciós. És un dels llocs on tinc apuntat anar-hi 🙂 i allà també, és clar, condueixen al revés, aquests britànics…quim, vigila!!!! és perillós anar amb l’mp3!!! hahahaha a mi moltes vegades també m’ha passat, i passar-me de parada del bus distreta amb les cançons 🙂

    M'agrada

Ja que estàs aquí, deixa'm un comentari! :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s