Uncategorized
Comments 5

01 juliol: a sis mesos del 2009

… i a una setmana del 19è concurs internacional de castells de focs artificials Ciutat de Tarragona (llarg el nom, eh?). La foto la vaig fer l’any passat, però ja estic desitjant sopar cada nit a la platja, que s’apaguin tots els llum, veure l’espectacle i repetir cada dia de la setmana 🙂

Més informació al web oficial de l’esdeveniment.

This entry was posted in: Uncategorized

by

1987, Valls (l'Alt Camp). Ara per ara a Barcelona. Potser va ser l'olor del quiosc la que em va estovar les neurones, quan cada diumenge es repetia el ritual d'anar a comprar el diari, i un dia ja bastant llunyà vaig començar a estar segura que, d'alguna manera, la comunicació i les paraules encertades poden canviar el món. El cas és que, més tard o més d'hora, em va agafar la dèria de ser periodista. Tinc 27 anys, sóc llicenciada en Periodisme i màster d'Estudis Avançats en Comunicació per la Universitat Pompeu Fabra. Tinc aquest bloc en algun servidor perdut de vés a saber on.

5 Comments

  1. Això si que han de ser sopars amb vistes privilegiades!!L’espectacle és gratuït (el sopar m’imagino que no ;P ) i a més repeteixen durant dies i dies… en moments així voldria viure a la costa!

    M'agrada

  2. Són aquestes petites coses les que endolcen la vida. Estar a la platja per la nit amb un bocata i veure els focs, i qui sap, potser banyar-te i en fi que jo sempre vaig als de Sitges perquè estiuejo allà i els disfruto molt..saludus i a passar-ho bé.

    M'agrada

  3. wostin, sí, sí, les vistes són les millors… L’espectacle gratis i l’entrepà de truita, no gaire car si te’l portes de casa :Dnoctas, i tant! les petites coses fan la felicitat :)quim, doncs intentaré fer un vídeo, però està molt fosca, molt fosca la platja… a veure què puc fer!!!! 😛

    M'agrada

Ja que estàs aquí, deixa'm un comentari! :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s