Uncategorized
Comments 5

24 juliol: fum i portal (no de nadal)


Vet aquí el portal de Puigpelat. I al fons s’hi veu la Plaça de la Vila, amb el seu consistori, i el tradicional padrí amb un bastó acaba d’il·lustrar la imatge, a més d’un senyor amb anorac vermellós gens estiuenc i poc adient per la xafogor d’avui -oblidem-nos-en d’aquest detall irrellevant-. Aquest era el punt d’accés de la muralla puigpelatenca, feta al segle XII si el cartell que hi havia a la vora no anava gaire errat, ja que jo no m’ho conec gaire. Una escena pintoresca. Però ara girem-nos 180 graus i fem uns passos enrere.

Tots recol·locats i recol·locades? Sí? La llàstima és que la contaminació de les fàbriques faci acte de presència a l’escena, entre l’arbre on hi pengen la cinta blava per la festa major d’hivern i la que jo diria que és la serra de Miramar -el meu fort mai no ha sigut la geografia, ja ho sé!-. Tot i així, el fum fa que perdi un xic del pintoresquisme que hi quedava.

This entry was posted in: Uncategorized

by

1987, Valls (l'Alt Camp). Ara per ara a Barcelona. Potser va ser l'olor del quiosc la que em va estovar les neurones, quan cada diumenge es repetia el ritual d'anar a comprar el diari, i un dia ja bastant llunyà vaig començar a estar segura que, d'alguna manera, la comunicació i les paraules encertades poden canviar el món. El cas és que, més tard o més d'hora, em va agafar la dèria de ser periodista. Tinc 27 anys, sóc llicenciada en Periodisme i màster d'Estudis Avançats en Comunicació per la Universitat Pompeu Fabra. Tinc aquest bloc en algun servidor perdut de vés a saber on.

5 Comments

  1. Un senyor amb un anorac vermell, i tot de fum!! (ara entra en escena el tertulià tremendista i diu:) “Això abans no passava! deu ser cosa del canvi climàtic, segur. ” jajaja.M’has recordat algun cop que he anat a Rupit i he tingut la impressió de recular centenars d’anys enrere en el temps. T’ho recomano.

    M'agrada

  2. Esther, un plaer trobar estudiants de periodisme per aqui. Tot i ser d’una altra universitat, veig que l’ambient és similar a tot arreu. Et segueixo 😉

    M'agrada

  3. wostin, això és perquè la foto la vaig fer al cap al març! només de pensar ara en un anorac vermell, uf! hahahaha d.guerrero, sí, més o menys a totes les facultats passa el mateix… jo també et segueixo :)tere, y mira que a veces lo antiguo no es más bonito que lo moderno… en este caso, ya se ve claro que le da mil vueltas lo antiguo a lo moderno.noctas, doncs no, mai he tingut ocasió d’anar a Rupit. M’apunto la recomanació 🙂

    M'agrada

Ja que estàs aquí, deixa'm un comentari! :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s