Uncategorized
Comments 6

11 agost: pluja d’estels fugaços

Més val tard que mai, però us informo d’aquest esdeveniment estel·lar -mai més ben dit- que tindrà lloc aquesta nit, la de l’11 d’agost al 12, per si algun sonàmbul o sonàmbula vol dedicar-se a mirar els estels fugaços, les Llàgrimes de Sant Llorenç o les Perseides, com vulgueu anomenar-los. Si avui no en podeu clissar cap, la pluja d’estels continuarà durant tota aquesta setmana.

P.D. La foto és l’aparcament del Barri Antic de Valls, el dia de la clausura de la Firagost, és a dir, el passat dimecres. Curiosa posta de sol que serveix per il·lustrar l’apunt d’avui.

This entry was posted in: Uncategorized

by

1987, Valls (l'Alt Camp). Ara per ara a Barcelona. Potser va ser l'olor del quiosc la que em va estovar les neurones, quan cada diumenge es repetia el ritual d'anar a comprar el diari, i un dia ja bastant llunyà vaig començar a estar segura que, d'alguna manera, la comunicació i les paraules encertades poden canviar el món. El cas és que, més tard o més d'hora, em va agafar la dèria de ser periodista. Tinc 27 anys, sóc llicenciada en Periodisme i màster d'Estudis Avançats en Comunicació per la Universitat Pompeu Fabra. Tinc aquest bloc en algun servidor perdut de vés a saber on.

6 Comments

 1. Yo,como ves, ando por aquí a las cuatro y media de la madrugada,pero estoy viendo natación olímpica mientras paso por tu blog.Un abrazo.¿qué tal tus vacaciones?

  M'agrada

 2. Uooo! Mai n’he vist cap, llàstima que aqui Barna potser no es veu res, si el dissabte a la nit encara n’hi ha i vaig prou serè com per veure alguna cosa, segur que des de Blanes si que es veuen :P! Ah, de Valls? També conec una noia, es diu Marta xDSaluut

  M'agrada

 3. Les llàgrimes de Sant Llorenç van ser l’epitafi perfecte de la 28a edició de la Fira de l’Avallana i 409a Fira de Sant Llorenç de Riudoms.No havia entrat mai per aquí i m’agrada com escrius. Adeu!

  M'agrada

 4. maría teresa, yo vi la natación mientras desayunaba. ¿Mis vacaciones? Pues más o menos como las de todos los estudiantes, trabajando 😛 Un abrazo a ti también!aniol, doncs tinc entès que l’eclipsi és el 16… :)efrem, a barna, pocs estels es deuen veure… a Blanes, ja no sé si hi ha tanta contaminació, a veure si els veus ;)cesc, les curses de saques d’avellana té la seva emoció!!!! Aquí a Valls és tot un ritual el dia de la Firagost fer cap al passeig de l’Estació per veure-ho. Però amb pluja d’estels encara deu millorar la cosa! Moltes gràcies per passar-te per aquí i pel que dius!!! 🙂

  M'agrada

Ja que estàs aquí, deixa'm un comentari! :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s