11 agost: pluja d’estels fugaços

Més val tard que mai, però us informo d’aquest esdeveniment estel·lar -mai més ben dit- que tindrà lloc aquesta nit, la de l’11 d’agost al 12, per si algun sonàmbul o sonàmbula vol dedicar-se a mirar els estels fugaços, les Llàgrimes de Sant Llorenç o les Perseides, com vulgueu anomenar-los. Si avui no en podeu clissar cap, la pluja d’estels continuarà durant tota aquesta setmana.

P.D. La foto és l’aparcament del Barri Antic de Valls, el dia de la clausura de la Firagost, és a dir, el passat dimecres. Curiosa posta de sol que serveix per il·lustrar l’apunt d’avui.

6 Comments

  1. Uooo! Mai n’he vist cap, llàstima que aqui Barna potser no es veu res, si el dissabte a la nit encara n’hi ha i vaig prou serè com per veure alguna cosa, segur que des de Blanes si que es veuen :P! Ah, de Valls? També conec una noia, es diu Marta xDSaluut

    M'agrada

  2. Les llàgrimes de Sant Llorenç van ser l’epitafi perfecte de la 28a edició de la Fira de l’Avallana i 409a Fira de Sant Llorenç de Riudoms.No havia entrat mai per aquí i m’agrada com escrius. Adeu!

    M'agrada

  3. maría teresa, yo vi la natación mientras desayunaba. ¿Mis vacaciones? Pues más o menos como las de todos los estudiantes, trabajando 😛 Un abrazo a ti también!aniol, doncs tinc entès que l’eclipsi és el 16… :)efrem, a barna, pocs estels es deuen veure… a Blanes, ja no sé si hi ha tanta contaminació, a veure si els veus ;)cesc, les curses de saques d’avellana té la seva emoció!!!! Aquí a Valls és tot un ritual el dia de la Firagost fer cap al passeig de l’Estació per veure-ho. Però amb pluja d’estels encara deu millorar la cosa! Moltes gràcies per passar-te per aquí i pel que dius!!! 🙂

    M'agrada

Feu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s