Uncategorized
Feu un comentari

19 agost: Puyal


“Els periodistes perdem cada cop més de vista l’objectiu de servei de la professió i que la nostra activitat no pot estar condicionada als interessos dels poderosos”

Joaquim Maria Puyal, Homenatge al mestre, diari Avui 19 d’agost de 2008

Gran veritat en boca d’un gran comunicador. Sé que no existeix l’objectivitat, tot i que els periodistes -i els qui intentem ser periodistes- ho podríem dissimular millor.

Ep, però no oblidem que qui té la informació té el poder. Uns tindran els diners, però els altres, tenen la decisió d’obviar -com assenyala el mestre Puyal- l’objectiu del servei del periodisme o de fer la feina ben feta. Al cap i a la fi, es tracta d’un dret de la ciutadana.

Altres entrades anteriors sobre veritats periodístiques: 23 maig: lliçó magistral de Rosa Maria Calaf i 05 maig: Cuní.

Anuncis
This entry was posted in: Uncategorized

by

1987, Valls (l'Alt Camp). Ara per ara a Barcelona. Potser va ser l'olor del quiosc la que em va estovar les neurones, quan cada diumenge es repetia el ritual d'anar a comprar el diari, i un dia ja bastant llunyà vaig començar a estar segura que, d'alguna manera, la comunicació i les paraules encertades poden canviar el món. El cas és que, més tard o més d'hora, em va agafar la dèria de ser periodista. Tinc 27 anys, sóc llicenciada en Periodisme i màster d'Estudis Avançats en Comunicació per la Universitat Pompeu Fabra. Tinc aquest bloc en algun servidor perdut de vés a saber on.

Ja que estàs aquí, deixa'm un comentari! :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s