Uncategorized
Comments 7

25 agost: llampecs vallencs

Si plou per Sant Bartomeu, bona tardor tindreu.

Amb el rodolí amb poca gràcia del títol i aquesta dita tradicional que sí té rima assonant, us deixo amb la llampegada que el divendres nit va caure sobre la capital de l’Alt Camp. Avui, si més no, les tronades han espetegat també a la comarca al migdia -almenys a Santes Creus s’han deixat sentir- i ara mateix, ja entrada la nit, l’aigua de pluja fa acte de presència a Valls.

I és que les pluges d’agost duen la tardor (i totes les responsabilitats laborals, econòmiques i/o morals que porta implícita la nova estació de l’any).

This entry was posted in: Uncategorized

by

1987, Valls (l'Alt Camp). Ara per ara a Barcelona. Potser va ser l'olor del quiosc la que em va estovar les neurones, quan cada diumenge es repetia el ritual d'anar a comprar el diari, i un dia ja bastant llunyà vaig començar a estar segura que, d'alguna manera, la comunicació i les paraules encertades poden canviar el món. El cas és que, més tard o més d'hora, em va agafar la dèria de ser periodista. Tinc 27 anys, sóc llicenciada en Periodisme i màster d'Estudis Avançats en Comunicació per la Universitat Pompeu Fabra. Tinc aquest bloc en algun servidor perdut de vés a saber on.

7 Comments

 1. :S No m’ho recordis…Aquí no ha plogut, però quan s’apura l’agost és quan s’ensuma la tornada a tot el que desitjaves no fer, i si seguim amb aquest ritme, arribarà d’hora el pre-nadal. Ai.Això que escrius em recorda que el divendres conduia sota la tempesta amb “Storms in Africa” de Enya sonant. Si hi ha una cançó per a cada moment, crec que de casualitat vaig encertar…

  M'agrada

 2. Tant poca gràcia tampoc la té el títol eh :PAquí a Riudoms no ha tronat gens ni mica i es troba a faltar i més quan saps que irremediablement s’acosta el setembe, els examens, el curs… 😦

  M'agrada

 3. A mi m’agraden molt les tormentes d’estiu perquè anuncien la tardor i el final d’aquesta calor esgotadora…saludus

  M'agrada

 4. bobbin, ai sí, si que s’ensuma la tornada i el pre-nadal… I sonava “storms in africa” a la ràdio mentre plovia? Això sí que és casualitat, sí! Enya em porta bons records!efrem, el raig de la foto és petitó. Quan tronava i queien llampegades més fortes no vaig tenir collons de sortir al balcó a fer la foto, heheheaniol, ben mirat, la pluja distreu, sí :)cesc, gràcies 😉 No me’ls recordis el setembre, els examens, el curs…, uffffff!!!!! què ràpid se m’ha passat l’estiu… A aprofitar les dues últimes setmanes…noctas, ben tornat!!!! 😀 aquest any la calor no ha sigut tan esgotadora, ehh, no et pensis!!!té la mà maria, bona collita la del teu rodolí però no gaire bona si plou… No per això, diuen que aquest any la cosa anirà bé, estan contents els agricultors.Gràcies a tots per passar-vos per aquí!!!! 😀

  M'agrada

Ja que estàs aquí, deixa'm un comentari! :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s