31 agost: Feliç dia del blocaire!

Un bon dia l’israelita Nir Ofir va tenir una pensada: celebrar el dia del blocaire/blogger/bitacolista. I va decidir que aquesta jornada seria el 31 d’agost. Per què? Va trobar que la paraula Blog tenia alguna similitud amb 3108 (31 d’agost) i ja està. Així va néixer fa quatre anys el Blog Day, igual que -diuen les males llengües- el Corte Inglés va treure’s de la màniga el dia de la mare.

Per què escriure un blog/bloc/blo*? Per a donar a conèixer què t’interessa, interessar-te pel molt que tenen els altres a dir i intercanviar tots aquests interessos. Almenys per a mi, no sé els altres, però ho trobo una eina de comunicació ben útil. O sinó pregunteu a Obama o McCain (o la seva filla) i els seus equips de campanya.

El senyor Ofir vol intentar que, amb aquest Blog Day, els blocaires donin a conéixer blocaires que segueixen o que troben de bona lectura (més o menys com el blog degustació de Tens un racó dalt del món) a altres que -accidentalment o intencionadament- caiguin a la seva pàgina, com si es tractés d’un meme gegant. En concret són cinc els que s’han de recomanar, però com que no em decideixo, teniu tots els enllaços a la columna de la dreta. Us els recomano tots a tots.

Bona lectura i bon dia blocaire, i bona rentrée! 🙂

5 Comments

  1. Doncs! Felicitats per a tu, felicitats per a mi, felicitats per a tots xDAfegiria que jo crec que els blocs serveixen per buidar del cap el que amb paraules normals no podries explicar amb tant de detall, o per dir el que et roti i ja s’ho faran els demés si volen llegir.

    M'agrada

  2. jejeje entre el Blog Day i el Blog Action Day… Aquesta vegada m’ha pillat desprevingut. No sé, si m’inspiro potser faig alguna entrada amb els blogs que he anat trobant aquest estiu.

    M'agrada

  3. bobbin, estic d’acord amb tu, pots dir el que vulguis, que no hi ha censura, però s’ha d’anar amb compte també… per exemple el cas del fotomuntatge que ha causat tanta polèmica a Extremadura. Però, sí, visca la llibertat d’expressió dels blocs!aniol, ja ho llegirem, doncs! :)noctas, que em faràs posar vermella!!!!!!! Aquest bloc vol ser una mica “servei públic”, incidint una mica en la part més curiosa de les notícies, del que em trobo en el meu dia a dia. Gràcies!!! ;)enric, raro raro raaaro, sí! Però sinó, quin altre dia per a dia del bloc? i patró dels blocaires?Doncs felicitats una altra vegada a tots vosaltres!!!

    M'agrada

Feu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s