Uncategorized
Comments 6

02 setembre: Valls, descans de cigonyes

De bon matí i molt ben alineades -tret d’una despistada-, aquest grup de cigonyes blanques es preparaven per a dirigir-se cap al seu destí després de fer nit i haver gaudit del sky-line vallenc.

Més d’un any he vist passar els estols en aquesta època, sobrevolant el Camí de la Verneda o anant cap a Mas Clariana, seguint una ruta que les ha de portar a travessar l’estret de Gibraltar i refugiar-se a l’Àfrica. Fins i tot, jo recordo que alguna cigonya més agosarada que aquestes s’ha atrevit a fer el niu a dalt de tot del campanar de Sant Joan de Valls, el més alt de Catalunya amb 74 metres d’alçada.

El mèrit de la fotografia el té en Jordi Garcia Ventura. Gràcies per la foto!
This entry was posted in: Uncategorized

by

1987, Valls (l'Alt Camp). Ara per ara a Barcelona. Potser va ser l'olor del quiosc la que em va estovar les neurones, quan cada diumenge es repetia el ritual d'anar a comprar el diari, i un dia ja bastant llunyà vaig començar a estar segura que, d'alguna manera, la comunicació i les paraules encertades poden canviar el món. El cas és que, més tard o més d'hora, em va agafar la dèria de ser periodista. Tinc 27 anys, sóc llicenciada en Periodisme i màster d'Estudis Avançats en Comunicació per la Universitat Pompeu Fabra. Tinc aquest bloc en algun servidor perdut de vés a saber on.

6 Comments

  1. Si es que fins i tot entre les cigonyes n’hi ha una que es diferencia del grup. Visca les cigonyes despistades! :PEsta molt bé la foto!

    M'agrada

  2. Quan vivia a Lleida hi havien cigonyes i com l’ajuntament les alimentava bé, es quedaven al Hivern. Lleida enboirada i amb un fred de cal Deu i les cigonyes volant per la ciutat. Era una imatge una mica surrealista..saludus

    M'agrada

Ja que estàs aquí, deixa'm un comentari! :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s