11 setembre: Onze de Setembre

Una altra de “poesia urbana” -recapitulem: 1, 2 i 3-, en aquest cas més de caire rural. El mural en qüestió me’l trobo mentre condueixo per a arribar al treball i, concretament, l’hem de situar entre Alió, a l’Alt Camp, i l’entrada número 8 de l’autopista cap a Barcelona, a l’alçada de Vila-rodona, una mica més amunt, en un mas abandonat. Amb la fotografia mato dos ocells d’un tret: de manera simpàtica fa referència a l’11 de setembre, la nostra Diada de Catalunya, i els 25 anys de Televisió de Catalunya, amb el nostrat Doraemon. És amb aquestes efemèrides que te n’adones que ja tens una edat. Bona Diada i visca Catalunya!

6 Comments

  1. Odio els grafittis. Crec que embruten el panorama ja de per si antiestètic dels llocs devorats per la manca de manteniment i el pas del temps.Això si, no puc deixar de dir: Que mític! al veure aquesta imatge.Per cert, no vull ser dolent però… t’han explicat mai el final d’en doraemon?Visca la butxaca màgica (i catalunya)

    M'agrada

  2. maría teresa, ¿verdad que es ingenioso el titular de “Onze de Setembre”? :Pbobbin, depèn de quins graffitis. Per a mi, n’hi ha que són art. D’altres només serveixen per embrutar les parets, és clar.P.D. Ni idea del final de Doraemon, hahaha

    M'agrada

Feu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s