Uncategorized
Comments 6

11 setembre: Onze de Setembre

Una altra de “poesia urbana” -recapitulem: 1, 2 i 3-, en aquest cas més de caire rural. El mural en qüestió me’l trobo mentre condueixo per a arribar al treball i, concretament, l’hem de situar entre Alió, a l’Alt Camp, i l’entrada número 8 de l’autopista cap a Barcelona, a l’alçada de Vila-rodona, una mica més amunt, en un mas abandonat. Amb la fotografia mato dos ocells d’un tret: de manera simpàtica fa referència a l’11 de setembre, la nostra Diada de Catalunya, i els 25 anys de Televisió de Catalunya, amb el nostrat Doraemon. És amb aquestes efemèrides que te n’adones que ja tens una edat. Bona Diada i visca Catalunya!

Anuncis
This entry was posted in: Uncategorized

by

1987, Valls (l'Alt Camp). Ara per ara a Barcelona. Potser va ser l'olor del quiosc la que em va estovar les neurones, quan cada diumenge es repetia el ritual d'anar a comprar el diari, i un dia ja bastant llunyà vaig començar a estar segura que, d'alguna manera, la comunicació i les paraules encertades poden canviar el món. El cas és que, més tard o més d'hora, em va agafar la dèria de ser periodista. Tinc 27 anys, sóc llicenciada en Periodisme i màster d'Estudis Avançats en Comunicació per la Universitat Pompeu Fabra. Tinc aquest bloc en algun servidor perdut de vés a saber on.

6 Comments

  1. Odio els grafittis. Crec que embruten el panorama ja de per si antiestètic dels llocs devorats per la manca de manteniment i el pas del temps.Això si, no puc deixar de dir: Que mític! al veure aquesta imatge.Per cert, no vull ser dolent però… t’han explicat mai el final d’en doraemon?Visca la butxaca màgica (i catalunya)

    M'agrada

  2. maría teresa, ¿verdad que es ingenioso el titular de “Onze de Setembre”? :Pbobbin, depèn de quins graffitis. Per a mi, n’hi ha que són art. D’altres només serveixen per embrutar les parets, és clar.P.D. Ni idea del final de Doraemon, hahaha

    M'agrada

Ja que estàs aquí, deixa'm un comentari! :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s