13 octubre: Terra de matisos

Sé que he estat dues setmanes en què no he badat boca, coses d’haver aterrat en un lloc bastant sui generis on només puc connectar-me a la facultat entre classe i classe o al “ciberlocutorio andaluz” -no ho dic pas jo, ho resa el cartell de la porta- que hi ha a l’illa de blocs de pisos on visc els 7 dies de la setmana. Després d’aquesta aturada forçada, Pedrafoguera torna a intentar no deixar pedra sobre pedra, amb alguna limitació tècnica, això sí, però la crònica des de Madrid s’ho val.

Mentrestant us deixo amb dues instantànies. La primera, un cartell en un restaurant prop de l’Òpera, el Palau Reial i tot plegat. La de la dreta, un Din A4 amenaçador i inquiridor al bell mig de Fuenlabrada -ciutat dormitori on resideixo, de mida igual a dues vegades Tarragona-, calle Francia, per a ser més exactes, i per a prevenir-vos de fer amistat amb aquesta senyoreta.

Capital i suburbi. On alguna cosa és tabú, a 20 km el problema sura a l’ambient. La Comunitat de Madrid, terra de matisos.

8 Comments

 1. com va la vida per la “capital del reino”?Espero que molt bé! Veig que l’experiència madrilenya ja està donant coses de sí… .Doncs no res, jo aniré llegint les teves cròniques i a veure si vaig documentant-me per l’any que bé.que vagi molt bé!_____________________PS:1a pregunta… El formulari per demanar la beca s’entrega al febrer no?PS2:Ja tinc blog (conseqüència de l’assignatura de disseny multimèdia), però està en vies de desenvolupament, jajaja

  M'agrada

 2. I jo que em pensava que algun Madrileny t’havien allunyat de la bloggosfera..? però veig que has retornat, menys mal, perquè ja trobava a faltar els teus emblemàtics posts. Bé, la dona que posa el cartell té sentit de l’humor. Jo me fet un fart de riure amb el cartell..saludus i espero crònica de los Madriles.

  M'agrada

 3. aniol, oi tant que s’aprenen coses aquí! XDelliot, doncs la veritat és que molt bé, em falta acostumar-m’hi una mica, però molt bé! 🙂 i tantes novetats juntes -que encara vaig una mica perduda per aquí- doncs no m’han deixat actualitzar…assumpta, ja anirem continuant! que tu també tinguis una molt bona setmana!!! :Dcarlota, moltes gràcies!! veig que tens un blog, ja t’he linkat! T’aniré llegint, a veure què fas tu per Reus i la URV!! :)PS. Sí, s’entrega al febrer (més o menys).PS2. Disseny multimèdia, hahaha… a mi és una de les assignatures que més m’han agradat, perquè hi vaig aprendre molt… però les taules de dreamweaver són un malson.tere, gracias tere! yo también te voy leyendo!!! un abrazo muy fuerte!noctas, ui no! hahahahaha la culpa és de que no tinc internet al pis, i el ciberlocutorio es surt del meu pressupost! Jo quan el vaig veure també em vaig fer un fart de riure del cartell…

  M'agrada

 4. Com diria l’Astèrix: “estan ben bojos aquests madrilenys…” :PM’alegro que comenci la teva crònica des de Madrid, començava a estar impacient ;)P.D. M’ha agradat molt això de “Pedrafoguera torna a intentar no deixar pedra sobre pedra”

  M'agrada

Feu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s