19 novembre: De nou aquí per a llançar la pedra

Vet aquí que actualitzar un bloc quan tens accés a internet amb comptagotes és bastant complicat. Per això aquesta aturada, forçada al cap i a la fi per aquestes limitacions tecnològiques. No crec pas que us hàgiu quedat sense saber qui és el Pocero Bueno de Fuenlabrada ni quants amics té Esperanza Aguirre a Facebook -deu vegades més que Gallardón, remarcaven les principals publicacions escrites madrilenyes-, i si se’ns despista la presidenta n’Ariel Santamaria messies Juantxi aconseguirà superar la seva fita, suposadament filtrada per l’agència Europa Press. Però per a aquests afers, ja tenim la franja horària de tarda de les televisions privades estatals. Pedrafoguera es reserva per a altres minúcies d’interès públic, com aquesta cafeteria-restaurant, farcida de pintes i situada davant de la font de Neptú, on l’Atlético de Madrid celebra les seves (escasses) conquestes en forma de copa, emulant l’equip capitanejat per Schuster-te-quedan-dos-telediarios a la Cibeles. Seguirem actualitzant, en la línia de sempre, al peu del canó a Madrid, ara que ja tinc un router wifi en el meu poder.

I olé!

13 Comments

 1. Es muy fastidioso quedarse sin conexión,a nosotros la tormenta nos rompió el wifi,pero al día siguiente tuvo sustituto,mi motivo para no pasar a menudo por aquí es más bien por algo de pereza,te visito pero no te digo nada,¿cómo te tratan los madrileños?.Un abrazo

  M'agrada

 2. Quines cròniques.Ni me’n havia enterat de lo de l’Esperanza Aguirre i per molt que et sembli estrany, tampoc del de l’Ariel. Estic molt mal informat últimament… XD

  M'agrada

 3. … i espero que no amagar la ma?Osti, tu també tens al Messies Juantxi d’Amic al Facebook, quin fart de riure. Jo a més comparteixo la seva ideologia política.Pobre home, per cert, en Gallardón, que no te amics, jo li recomanaria fer servir el Social Me, no se…Esperant llegir tes cròniques, et desitjo wifi, que sort no crec que te’n falti! (millor al revés, si ja tens router)

  M'agrada

 4. Quatre coses:1.- Bertovisiooooooon!!!! Havia de fer la parida després que li hagis dit gairebé “in your face” al professor Berto.2.- Neptuno com a lloc de celebració de l’Atlético ja ha perdut la gràcia. Mola més com a…lloc de parada del bus N-13 que va direcció a Villaverde Bajo els dies de festa.3.- L’Esperanza Aguirre hauria de passar del Feisbuc i fer-se del “Sexy o no”. I Gallolón…que obri un “Metroflog”.4.- No re, que marxo a dormir que ja tinc prou rostides les neurones per culpa del “gilipollas del CAC”. Ausiau!

  M'agrada

 5. té la mà maria, lluis llach potser?M.Z., ho intentarem almenys. També us trobo a faltar! 🙂 Petons!!Tere, no te digo nada un mes y medio. No te preocupes por tu pereza. Todo muy bien por aquí, no tengo quejas de los madrileños. ¡Un abrazo!Aniol, doncs l’Ariel té ja 2000 amics al facebook, poca broma. Això de l’Esperanza, entenc que no estiguis informat, però és que aquí a Madrid tenen fixació amb les comparacions entre ella i Gallardón.illa dels monstres, no t’estranyi que algun dia sorgeixi un grup al facebook per a que l’illa dels monstres es faci un facebook. Pressió social se’n diu. Eavesdropper, ah, doncs gràcies! =)bobbin, amagar la mà mai. No, no tinc el plaer de tenir el messies Juantxi d’amic a facebook. Vaig sentir rumors que hi hauria una CORI a nivell de tot Catalunya també. Gràcies per desitjar-me wifi, haha! :)Lluís Miquel Hurtado, hahaha, segur que la Espe ja té un “Sexy o no”. I el CAC és independent, home ja.

  M'agrada

 6. Celebro que a partir d’ara Pedra Foguera publiqui més habitualment. Els dies es faran menys llargs amb les cròniques d’aquesta futura periodista de tant de talent..saludus

  M'agrada

Feu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s