Uncategorized
Comments 4

04 desembre: Botigues de Valls, en versió 2.0

Mig miler de quilòmetres més enllà, sempre s’agraeix veure casa teva -en el meu cas, Valls– des d’una escletxa o d’una pantalla de 15 polzades d’un ordinador portàtil, tant se val. Via Vilaweb i El Punt arribo a www.botiguesdevalls.com, el nou web de la Unió de Botiguers. Encapçalada pel que vindria a ser l’estendard de la capital de l’Alt Camp, el campanar de l’Església de Sant Joan -rodejat per uns rens nadalencs no habituals a la fauna vallenca-, la plana convida a donar una passejada virtual pels comerços de Vilaniu. Ben bé com si estiguessis badant i fent cap amunt i cap avall el carrer de la Cort.

I com llueix enguany l’arbre de Nadal de la Plaça del Pati, res a envejar als dissenys de prêt-à-porter de la Gran Via madrilenya.

This entry was posted in: Uncategorized

by

1987, Valls (l'Alt Camp). Ara per ara a Barcelona. Potser va ser l'olor del quiosc la que em va estovar les neurones, quan cada diumenge es repetia el ritual d'anar a comprar el diari, i un dia ja bastant llunyà vaig començar a estar segura que, d'alguna manera, la comunicació i les paraules encertades poden canviar el món. El cas és que, més tard o més d'hora, em va agafar la dèria de ser periodista. Tinc 27 anys, sóc llicenciada en Periodisme i màster d'Estudis Avançats en Comunicació per la Universitat Pompeu Fabra. Tinc aquest bloc en algun servidor perdut de vés a saber on.

4 Comments

  1. jajaja Jo és que la ciutat on visc tampoc me la sento molt meva. Encara segueixo pensant que sóc de Barcelona. Potser per això quan m’estic temporades llargues fora de Catalunya no sento gaire nostàlgia de la ciutat on visc ni tampoc del que hi passa.Per altra banda, no he vist un canvi gaire espectacular en la decoració nadalenca d’aquest any (en quan a austeritat per la crisi).

    M'agrada

  2. aniol, oh… Doncs jo Valls me l’estimo molt. Sé que és una ciutat petitona però s’enyora quan estàs lluny. És com “l’Emigrant” de Jacint Verdaguer, però a escala molt més petita :)Per a austeritat, la de Fuenlabrada. Gairebé no hi ha llums, contrastant amb Madrid capital.Òscar, Valls no és el mateix que Barcelona, és clar. Però Barcelona és Barcelona, molt més lluminosa i moderna que Madrid, i ara que no ens llegeix ningú et diré que m’agrada molt més Barcelona.Quim, doncs sí, amb llum és més maco el carrer de la Cort, però per Firagost, Sant Joan o per les diades està també espectacular 😀

    M'agrada

Ja que estàs aquí, deixa'm un comentari! :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s