El centre, a -173ºC


Fa fred a Madrid.
Si fa fred a Madrid, es congelen les idees dels madrilenys i/o dels qui hi fan vida política.

Ergo, a la premsa hi apareixen perles com aquesta:

Els vàters i els orinadors de la Moncloa han protagonitzat una picabaralla entre el govern del PSOE i el PP“, Avui, 17/12/2008

Esperem, doncs, que se’n vagi el fred i, si més no, que aquesta davallada de la temperatura a -173ºC no els hagi causat danys irreversibles als bustos parlants. Que, pensant-ho bé, potser no és culpa de les adversitats climatològiques, sinó de la nostra classe política.

La foto: -173ºC al Paseo del Prado, a tocar del CaixaFòrum (sí, a Madrid també n’hi ha un), i un xic més avall del museu de na Tita Cervera.

8 Comments

 1. que fort!! fa pocs dies un fotologger penjava una foto de Madrid d’un termometre també a -173 graus!! jaja debia ser el mateix. sí que fot fred a la meseta, sí!lo bo és que fa un parell d’anys una amiga va anar a Madrid i també va tornar amb una foto d’un termometre a molt graus negatius de temperatura

  M'agrada

 2. El caixa fórum ha sido uno de los grandes noticias para la ciudad en este año. Por lo menos, a los que nos gusta el cine han organizado buenos ciclos. Es una lástima que solo aprovechen las sinergias de estos centros culturales Madrid y Barcelona.¿En barcelona hay una casa encendida? Por si no la hay me explico, es el caixa fórum de Caja Madrid y también está fenomenal pero claro ¡cómo no iban a estarlo! si la administración les regala los edificios!pd:en http://www.madrid.sisifo.es/ hemos creado una iniciativa para encontrar las salas de cine que se han convertido en otra cosa. Hemos dejado un listado de cines de barcelona de 1914. Creo que puede ser una iniciativa muy divertida, animaos.

  M'agrada

 3. El psoe s’ha gastat un dineral en reformar labavos del parlament i la Nadal del PP que és com una bruixa demanava explicacions ahir al congrés….en fi que totplegat fa molta pena…saludus campeona!!!

  M'agrada

 4. òscar, no creguis eh! Amb aquestes temperatures de la serra, a qualsevol se’ls hi congelen. I el wifi també està congelat i no em deixa connectar l’ordinador :)tere, hahaha, no, no se han pasado a grados Farenheit, por el momento. ¡Un abrazo para ti también!illa dels monstres, potser sí que devia ser el mateix. De fet, vaig veure el termòmetre fa cosa d’un mes, marcava la mateixa temperatura i vaig pensar “bah, els madrilenys, que baden”. Però no, tot és una estratègia de màrqueting turístic, suposo.DooMMasteR, oi que sí? Lamentable i sense sentit. Sort que ara el Nadal els donarà una treva per a continuar (espero que amb més encert) el curs polític… PS. Gràcies!!! :Dleandro, pues yo me encontré el Caixa Forum de casualidad alguno de los primeros días que aterricé en Madrid, caminando por ahí, y ya me di cuenta que La Caixa, además de omnipotente, es omnipresente. El edificio es genial, pero no sabía yo de la generosidad de las administraciones… Y que yo recuerde, no hay ninguna casa encendida en Barcelona, salvo la torre Agbar, pero creo que es de Aguas de Barcelona, ni cultural ni nada por el estilo, sólo oficinas. PS. ¡Muy interesante madrid.sisifo! 😀 Creo que alguna vez había visitado antes la web, hace meses haciendo algún trabajo de clase. Y lo de los cines, cuánta razón… buen ejercicio de memoria el pensar el antes y el después de las salas de cine que conocíamos.noctas, hehe, és el que tenen els últims plenaris de les institucions polítiques abans del Nadal. Per la meva experiència, llegeixen l’ordre del dia i acaben debatint alguna banalitat com aquesta, cinc minutets i tot enllestit… que fa una mica de pena? Et dono la raó.

  M'agrada

 5. Si es que sempre estan igual … són com gat i gos. Bé, Pitjor !!!No sé com tu fas, per trobar sempre “la foto”, ets única !Ells, veig que per tal d’ésser més que ningú a -173º “y con un par”, però si tot és qüestió de marketing …Esther, aprofito per a desitjar-te molt Bones (i a poder ser … més càlides) Festes de Nadal ! 😉

  M'agrada

Feu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s