Neu inesperada a Madrid

Mentre la Curry Valenzuela diu que des de l’any 1977 no cau una nevada així a la Comunitat, que com a “madrilenya” em pertoquen 20 quilos de sal per a desfer la neu que ha caigut davant el meu portal i que els puc anar a buscar als punts de recollida que detalla un web institucional, i que no sortim de casa, no fos cas que col·lapsessim el metro, aprofito per penjar-vos unes de les instantànies d’aquesta jornada emblanquinada, però no gaire freda, per cert.

1) Home de neu universitari, faltaria menys. Creació estudiantil palplantada davant la biblioteca del campus de Fuenlabrada de la Universitat Rey Juan Carlos.
2) Campus de Fuenlabrada sense estudiants, però amb neu.
3) Parque Europa, també a la ciutat bressol de Fernando Torres.

10 Comments

 1. Quina nevada més guapa!!! Res a veure amb les prediccions que es van fer ahir per a Catalunya per part del nou home del temps, en Saura, que com sempre.. va fent amics ell…

  M'agrada

 2. El Saura més val que calli i plegui que cada vegada que obre la boca puja el preu del pa… Per cert el Tomàs Molina “el Club” aquesta tarda ja li ha deixat claret el que havia de fer, deixar les previsions pels que entenen i que faci de conseller… que volia dir amb això?

  M'agrada

 3. Noia, recent instal·lada i apa, nevada a lo grande !!! que no t’estàs de res !!!Ja he vist per tv que ha estat tot un caos i que els uns els carreguen el mort als altres, ai país !Per aquí el Saura no sé com encara no l’han fixat a La Cubana,Dagoll Dagom o els de teatre de guerrilla (els de tricicle no, … que ell no se sap estar mai calladet !!!).

  M'agrada

 4. mirant les fotos, i aprofitant que aquesta setmana tinc el bloc viatjant per suècia, si em diuen que enlloc de fuenlabrada és estocolm; m’ho crec!petooons esther i abriga’t!!!

  M'agrada

 5. Aniol, el dia de la nevada no feia fred, però ahir i avui, déu n’hi do! Jo seguiré pendent dels mitjans catalans, a veure si us arriba la nevada o no, perquè si m’he de refiar del poc que diuen aquí de la meva terra, vaig bé.Anònim de les 7:32 PM, no en sabia res de les previsions de’n Saura… sort del teu comentari i que vaig buscar (a propòsit) alguna cosa al respecte, que sinò no en sabria res… A Madrid, Saura no té gaire representació mediàtica que diguem (serà per les seves prediccions no gaire encertades, hehe)Anònim de les 10:07 PM, uiii… tampoc cal posar-se així, que després de les crítiques a l’arbre de Nadal de la seva senyora… XD Buscaré el vídeo al 3alacarta, però ho comparteixo: la meteorologia per als meteoròlegs, i els consellers a fer de consellers (o almenys que ho facin veure).Illa dels monstres, hehehe, jo no n’havia fet mai cap, de ninot de neu! Telemadrid em sembla que ja té prou amb la Curry aquesta…Assumpta, sí, només obrir la finestra pel matí després d’arribar aquí em vaig portar una gran sorpresa… No m’ho esperava!!! 😀 A mi em va sorprendre molt el caos, com un país es desestabilitza per quatre volves de neu, com va tancar per primera vegada en l’història l’aeroport de Barajas, i la ministra responsable ni se sabia on era. Molt bona, això del Tricicle, Assumpta, hahahaha!!!!Òscar, oi que sí que sembla Estocolm?? Et faig cas, i m’abrigaré força, que la gent del Mediterrani som bastant fredolics! 😀

  M'agrada

 6. Aaagh, quina enveja que em fas. I jo sense haver vist mai la neu!! (el gebre de Barcelona no és pas neu) Ja me les prometia molt maques esperant la gran nevada durant aquesta passada setmana i res, una altra desil·lusió.Tu no tindràs res a veure amb aquest ninot de neu, no? Només li falta la carpeta… El mèrit és sortir a casa per anar a la biblioteca un dia com aquests, ànims!I aprofita la sal mentre puguis!!

  M'agrada

 7. Bobbin, què diuuuus!!!?? que no has vist mai la neu? Jo l’havia vista a Núria i una vegada que va nevar a Valls, quan tenia jo uns 16 anys. I ja està… per això, que em va fer molta il·lusió que nevés tot un dia sencer :DSí, sí, al ninot de neu li falta només la carpeta, hahahahaha… Ufff, amb els exàmens -i vuit que en tinc- és el que toca, fer colzes… 😦

  M'agrada

 8. Jo com a Madrilenyu d’adopció o català a l’exili (pots dir-me de les dues maneres) tb vaig flipar amb la neu. Un cambrer de la calle Serrano em va dir que feia 50 anys que no queia tanta neu! Ja saps que els cambrers mai erren.

  M'agrada

Feu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s