100% lliure d’espionatge

Sí, és l’hora d’entonar el mea culpa. Em faig càrrec que, durant 15 dies seguits, Obama i el seu rostre resplendent pel change institucional i d’altres possibles changes propiciats pel Photoshop han presidit aquest bloc, i que no he fet res per evitar que us empatxéssiu encara més. Si el meu abandonament blocaire per allau d’exàmens ha fet que li tinguéssiu tírria, us demano disculpes.

No, no ens espia ningú. Pedrafoguera és un bloc 100% lliure d’espionatge, us ho ben asseguro. El fet que escrigui des d’un suburbi de la Comunitat de Madrid, amenaçat per una nevada -qui diu nevada, diu quatre flocs escarransits que avergonyirien el gruix de neu que de tant en tant cobreix el Coll de Lilla- que ha de desestabilitzar les infraestructures del centre en qualsevol moment, no vol dir que la trama d’espionatge ens esquitxi. Ans al contrari, els espionatges i el mal necessari que són els polítics són part de l’esbargiment -i ho seguiran sent- d’aquest bloc, a més d’altres curiositats de l’hàbitat madrileny i del terreny periodístic i les noves tecnologies.

Seguirem informant.

P.S. Crea el teu propi bus amb missatge. Via El Radar de Sarrià i Lolacomomola

16 Comments

  1. Anònim, doncs sí :PÒscar, hehehe els i les madrilenyes practiquen l'”esmeuïsme” de què parlaves al teu bloc amb els seus exàmens, i no és tan fàcil fer espionatge… :Dilla dels monstres, merci!! :)anna, ja aniré traient el cap a veure si publiques alguna cosa… per aquí tot genial!!!! petons a tu també!! ;Ddoommaster, gràcies, ara ja estan tots fets, per això!!! A veure com van les notes…aniol, jo crec que el novel·la de l’espionatge durarà més que El cor de la ciutat…Miquel, i tant! Per exemple, a can Elliot.cat n’hi ha un altre… gràcies per compartir l’enllaç!David, a veure si és veritat!! Tu també, sort i coneixement amb els teus, hehehehe!Josep Àngel, i què dir-ne de les teves fantàstiques fotos del teu bloc…!!!! M’hi aniré passant!!Anònim, oooh!!! Moltes gràcies!!! Ja són 22 :PGràcies a tots per passar-vos per aquí!!

    M'agrada

  2. Ei! Abans de res … FELICITATSSS!!!M’alegro que aquest bloc estigui 100% lliure d’aquest maleït espionatge que sembla envair-ho tot!Com han anat els exàmens? i l’esmeuisme que ?Ai, ai, millor que ens ho prenguem així !Un petonetttt !!!

    M'agrada

Feu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s