La URV, amb sabates noves

La URV i els seus estudis de comunicació -dels que ja me n’he fet eco en alguna ocasió- ja han arribat al Campus Catalunya, des del seminari de la Part Alta de Tarragona, juntament amb la Facultat de Lletres de la Imperial Tàrraco al complet i els de Infermeria de l’Avinguda de Roma. Properament, a aquest batibull universitari -la facultat de l’Avinguda de Catalunya era de Ciències Jurídiques– s’hi afegiran els ensenyaments de Psicologia i de Ciències de l’Educació.

L’Illa dels Monstres en va parlar del trasllat, de l’adéu a Lletres, que ara ja és una realitat, tot i que els estudiants ho vèiem un pèl lluny, tot s’ha de dir. Ara per ara, el Campus Catalunya de la URV està en fase de rodatge, i a poc a poc les noves instal·lacions s’aniran posant a punt: dos platós de televisió, estudis de ràdio, una cafeteria ampliada… Parlo de la nova facultat pel què m’han explicat, tot i que jo -com molts- només he vist l’edifici en aquestes fotografies que he rebut avui mateix.

Donem a la URV uns 100 dies de gràcia, que aviat podrem dir que aquests estudis de qualitat a Tarragona que són els de Periodisme i els de Publicitat i Relacions Públiques, s’imparteixen també en unes infraestructures de qualitat. Res a envejar a Barcelona. Tot i que si ho comparo amb els campus amb jardins de Madrid, alguna cosa no va bé a casa nostra.

7 Comments

 1. … que potser només has trobat aquest de greuje comparatiu ???No, de ben segur que no !És el de sempre. N’hi ha coses que no canvien mai, passi el temps que passi i hi hagi a la poltrona qui hi hagi.A veure si ben aviat es fa realitat aquest somni !Bon cap de setmana Esther !!!Ei i compte amb les nevades altre cop !!!;)

  M'agrada

 2. De la comparació amb Madrid, la raó de la nostra misèria són els diners amiga meva, els diners… Aquí, com sempre, ens haurem d’espavilar individualment, perquè col·lectivament no hi ha pebrots de plantar cara, com a mínim això és el que a mi em sembla. I m’irrita una mica, també…

  M'agrada

 3. Tinc molta curiositat per saber com deuen ser les noves instal·lacions. Deu ser ben raro sortir de classe de Teories de la comunicació un dimecres a la tarda i enlloc de trobar-te un seminari fred i solitari, ensopegar amb un munt de gent i un bar amb líquis i sòlids per consumir. Algun dia m’hi hauré d’escapar a veure què n’han fet dels estudis de comunicació. Per què han de passar tants anys fins que aprenguem a fer campus universitaris amb cara i ulls??Per cert, gràcies per la menció!!salut!

  M'agrada

 4. com diu en martí, els campus d’aquí no poden tenir altre aspecte (excelent imatge) que el d’un edifici de l’antiga urss.tot i la crítica, jo vaig estudiar a bellaterra que, la veritat, malament no estava.boníssima setmana esther!!!

  M'agrada

 5. Hem anat cap a millor, amb el nou edifici, tot i que hi ha moltes coses criticables i millorables… Però en fi, ens haurem de conformar amb el que tenim… De moment, estem a l’espera que els laboratoris audiovisuals, platós i tota la pesa estiguin a punt…

  M'agrada

 6. Martí, no t’ho discutiré, cert aire a edifici de la Unió Soviètica tenen aquí a Catalunya. Però, almenys per la meva experiència, m’he trobat amb professors -a Tarragona, no sé com deu anar la cosa a Barcelona- que han sabut suplir amb escreix les mancances de les infraestructures amb bones classes, i ho dic molt convençuda. Jardins? No en tindrem mai aquí d’això…Moltes gràcies per passar-te per aquí! :)Assumpta, no, no, és clar que hi ha més de greuges comparatius!!! Tot i que, com nosaltres som resignats de mena, ens acostumem a callar… Fa molta ràbia veure els als estudiants de la facultat de Madrid queixant-se de les instal·lacions, però molta. No saben el que tenen. Gràcies Assumpta, aniré amb compte amb les nevades ;)Efrem, els diners, ah… Tot és culpa dels diners. No és el que a tu et sembla, almenys jo comparteixo la teva opinió, i de ben segur, que molta més gent irritada.Illa dels monstres, jo també tinc curiositat per veure les instal·laciones, encara que, pel que sembla, tindré un any ben bo per cansar-me d’estar-hi allà. Alguna vegada ens hem quedat editant o en alguna reunió de la ràdio fins a les nou del vespre al seminari i aquella sensació de soledat i de fred -sobretot de fred- és brutal. A veure què tal els hi va amb una cafeteria i aquest edifici… però segur que els curts de Tecnologia Audiovisual, amb l’escenari del seminari, no tenen tant d’encant.Òscar, a Bellaterra hi ha gespa! 😀 Realment l’Autònoma és un lloc maco per estudiar. Boníssima setmana a tu també!!!Alba, jo també crec que hem anat a millor, per molt que hi hagi veus que diguin que l’ambient del seminari era molt millor -l’ambient el fan les persones, no l’edifici-. Ja anireu explicant què tal i com va l’estrena dels platós! 😉

  M'agrada

Feu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s