Actualizació especial derbi

Derbi [segons el Gran Diccionari de la Llengua Catalana]:

2 p ext Partit entre equips importants de futbol o d’altres esports pertanyents a una mateixa ciutat o regió i tradicionalment rivals.

És a dir: el Barça-Reial Madrid (o a l’inversa) no és un derbi, per molt que ens encaparrem. A la capital, derbi només n’hi ha un. I és el que avui estava en joc, el Madrid-Atléti, amb un poder de convocatòria que deixa els carrers completament deserts, amb el aficionats enganxats al pay per view o escoltant la Radio Real Madrid (substitutiu del nostre Puyal).

Fuenlabrada era un clam fins que el Reial Madrid ha marcat el gol decisiu per l’empat. No oblidem que la ciutat del sud de Madrid és un feu dels colchoneros, bressol de Fernando Torres. I ho viuen, viuen el futbol. Valgui la mostra fotogràfica adjunta a aquesta “actualització especial derbi”, a la vostra esquerra. Carrefour oferia aquest vespre tot de provisions i queviures per a sobreviure al matx, amb un producte estrella: el pastís-flam amb els respectius escuts.

Crema catalana a les grans superfícies comercials pel proper Reial Madrid-Barça? 😉

8 Comments

 1. Bé, segur que més de un encara treu foc pels queixals. I quan el Rayo pugi, hi hauràn 3 derbis ;)Però et diré una cosa, per molt derbi que siguin, el duel de vikings i indis no m’encisa gens, perquè no té cap morbo tret de veure quan serà quan s’apujaràn els pantalons els del manzanares i mossegaran i deixaràn de perdonar. Si és que ja no n’esperem res, diem que el Madrid comença la lliga normalment amb 6-12 punts d’avantatge per els que els regalaràn matalassers i pericos! Si a sobre l’arbitre fa de jugador 12… Aviam si l’any que vé, deu anys després de la última victòria del atleti contra el madrid, surten victoriosos.Igualment, que gran s’ha fet el món!i els derbis de ciutat no se si tenen el encant d’abans. Hi ha molts rivals grans a qui odiar pel món… A casa nostra, això de no respirar pel carrer de Sarrià ja no passa… fins i tot més d’un li té carinyo al rival.P.D: Estaria bé la idea de gravar l’escut del barça al sucre de la crema catalana. Em guardo la idea…P.D: I quan el Rayo pugi, hi hauràn 3 derbis 😉

  M'agrada

 2. el pupas (tot i que el resultat no és dolent) seguirà incrementant aquesta fama gràcies a l’orsay del gol del merengons.ben mirat, per això, un empat i baixar l’ego dels gran rivals segur que ha fet que a molts habitatges de fuenlabrada, en acabar el partit, es devoressin aquests pastissos sense ni gota de tristor.abraçada esther!!!

  M'agrada

 3. Illa dels monstres, sí, sí, s’ho munten molt bé! Però oi que això no passa aquí quan toca Barça-Madrid? A mi em va sorprendre molt… hehe, doncs si vols que et digui la veritat, no he vist el partit, només he escoltat els crits del bar de davant de casa i he comprovat com estava de buida Fuenlabrada del súper a casa!Bobbin, el Rayo! Flan Dhul i Trapa!XD Aquí conec molta gent del Rayo, i fins i tot gent que viu al costat del camp del Rayo! Que és un equip que té molta afició…! Jo me’n recordo que fa uns anys estaven a primera, i feien por als grans… A veure si van escalant llocs a la Liga Adelanteeee, no com el Nàstic, que cada vegada va pitjor.P.D. Segur que al sucre de la crema catalana hi plantarien l’escut del Real Madrid, per molta crema catalana que sigui! 🙂 L’escut del Barça no es pot ni veure per aquí…Òscar, hahaha, jo crec que amb una mica de ressentiment se’l devien de menjar… però l’ego dels grans rivals ja el van baixar, que devien patir per fer el gol de l’empat! Una abraçada per a tu també! :DElliot, hi havia de tot a la paradeta del súper… que si pipes, que si patates, i el millor de tot eren els pastissos.Tot i que, fent memòria, m’ha vingut al cap l’existència (fa moltíssims anys ja!) de les patates xips del Barça… Però no arribem al nivell dels madrilenys 😉

  M'agrada

 4. Bé el Real Madrid ja està a sis puntets i a més l’empat va ser fruit d’una errada de l’àrbrit., en fi que content per L’Atletic de Madrid i encara més content per aquest Barça imparable., per cert si hagués nascut a la capital seria de l’Atleti. Un equip amb el Real davant ja té ressonàncies monàrquiques que no m’agraden gens jejeje…saludus

  M'agrada

Feu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s