Premi de lamalla.cat

Avui seré molt redundant.

Gràcies, gràcies i gràcies.

Gràcies per anar llegint dia a dia les meves dèries, que he anat deixant escampades en aquest bloc perdut en un servidor de ves a saber on.

Gràcies pels vostres comentaris, a tothom qui s’ha dedicat a buscar els tres peus al gat i que m’han fet veure més enllà, per les crítiques, pels tocs d’atenció i també pels copets a l’espatlla. Perquè he après molt de tots vosaltres en aquests gairebé tres anys de bloc.

I gràcies, sobretot, per haver dedicat un “netreporter pedra” al 5110. Avui s’han lliurat a Barcelona els premis del concurs Netreporter, organitzat per La Malla, i pedrafoguera s’ha dut el premi al millor bloc fet per universitaris -i un Macbook i un iPod Touch- mentre jo gaudia d’un entretingut examen parcial a la URJC, a Fuenlabrada. Que no m’ho esperava gens, vaja (sort que ha anat la meva germana gran, gràcies a vosaltres dos també ;))

Sento no haver pogut actualitzar aquests dies, els treballs i els exàmens finals en tenen la culpa. Tot i que seguirem sense deixar pedra sobre pedra en aquest bloc, faltaria més.

PS. I gràcies a la gent del setmanari El Pati i a Ona la Torre!!! 🙂

21 Comments

 1. Bravo!!Felicitats!! (humm humm estava cantat d’altra banda eh :D)Me’n alegro molt, flamant posseïdora d’un envejable macbook. Ahir s’ho comentava a un bloc que també està d’enhorabona: Entre moltes altres coses suposo, un bloc ha de tenir identitat, i aquesta només es fa amb material i aportació pròpia. Això és el que aporta cert…diguem “feng shui”? (o símplement personalitat) a un bloc. I no tothom pot dir-ho!

  M'agrada

 2. Esther! Felicitats!Ja ens explicaràs com funciona el Mac, en volem detalls. Quina llàstima que no pugessis venir (a part del moment de la entrega, com és normal, va ser bastant pesadet…)Una abraçada i, Felicitats!

  M'agrada

 3. Ja vaig veure ahir que no paraves d’enviar missatges d’agraïment a la gent, però com aquesta setmana estic bastant ocupat amb entregar treballs i demés no vaig poder buscar quin era el motiu.Tant poc que t’ho pensaves que guanyaries… I al final has quedat la primera. Com a mínim fes-ne una foto quan ho tinguis a les teves mans i així fer-nos enveja a tots. jajaja

  M'agrada

 4. Duc llegint el teu bloc prou de temps, encara que mai no m’havia animat a deixar-te un comentari. Però hui ho mereixes: enhorabona, seguix així i que siguen moltes entrades més! Jo encara sòc nou a aquest món, però es fa el que es pot =PQue vaja bé!

  M'agrada

 5. Hola Esther,Felicitats per el premi Netreporter 09, hagués estat interessant veure’t el dia dels premis però… entenc que si hi havia un exàmen de per mig. Felicitats. Fins aviat i una abraçada.

  M'agrada

 6. Moltíssimes felicitats Esther a tu també :)T’ho mereixes, he estat tafanejant pel teu bloc i està molt bé! Ja el tinc als favorits, jejejeEl Mac encara no sé massa bé com va, però ja m’hi acostumaré.I sí, ara la sele… quin iuiu!Petons!!

  M'agrada

 7. Gràcies per pasar-t’hi!!! si son els Castellers de Vilafranca, en soc membre jejejeje, però que consti que no busco picar a ningu eh? :$ uix…. et poso al meu llistat de blocs aixi estare al dia!!! ^^Cuide’t vallenca!

  M'agrada

 8. Gràcies a tots i a totes per això que heu deixat per aquí als comentaris… gràcies, de veritat! :DP.D. Fins la segona setmana de juny em toca estar aquí, a Madrid, amb exàmens… però més que exàmens estic molt enfeinada amb un munt de treballs…!

  M'agrada

Feu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s