Suborns en Vuittons

Vet aquí en Sean Connery, ex James Bond, mirant de reüll vés a saber qui o què, acompanyat d’un Louis Vuitton en una platja d’un lloc remot. No fa gaire que la Elle o la Marie Claire duien aquest anunci entre les seves pàgines, així que imagineu-vos quant ha de desembutxacar el target per fer-se amb un d’aquests

Rita Barberà -noia Bond no, però sí alcaldessa de València- també en té un, o més d’un, segons El País. O tenia un Louis Vuitton, fins que l’ha hagut d’amagar al fons de l’armari perquè el cas Gürtel -cinturó en alemany- l’acaba d’esquitxar.“Santa Rita, Rita, lo que se da no se quita”. Esperanza Aguirre, que recentment ha declarat que “estima els catalans” (tot i que això es mereix un escrit a banda) ho té ben clar i torna les “coses valuoses” que li regalen i que s’està de menjar cireres regalades no fos cas que la relacionessin amb la trama de corrupció.

Podria ser que el poble tingués el govern que es mereix, un argument força raonable. No obstant, per molt que ens trobem amb casos com el que ens ocupa, defugim de preguntar-nos què hem fet per a merèixer uns líders polítics i/o espirituals que accepten des de queviures, com les cireres o les anxoves, o d’altres productes menys digeribles com bosses de mà, vestits jaquetes o càrrecs per a familiars i amics al Centre Nacional d’Intel·ligència. L’alcaldessa de València es renta les mans i hi afegeix que “tots els polítics reben regals“, així que, si ens refiem d’ella i de les seves declaracions sobre l’actitud dels polítics, ja anem ben servits.

Feu plaers a les bèsties i us tornaran guitzes. L’havien d’haver advertit al Bigotes que no era cap bon negoci regalar-li un Louis Vuitton a la Rita Barberà…

5 Comments

 1. En un primer moment sempre penses: no ens mereixem aquests polítics. Però després mires al teu voltant i una mica més enllà i te n'adones com és la gent i veus que potser sí que el país té els polítics que es mereix. I més si els segueixen votant tot i els escàndols.

  M'agrada

 2. Albert, una comparació molt encertada… És clar que no deixa de ser una infracció, i el fet de que hi hagi un detall o un suborn de per mig no hauria d'influir en les decisions dels polítics, que al cap i a la fi, ens afecten a tots. Illa dels monstres, és el que dius: els segueixen votant tot i els escàndols. Jo crec que sí, que ens els mereixem… però també vull pensar que algun dia n'hi haurà algun de més bo :)Moltes gràcies per comentar!

  M'agrada

 3. Als votants els hi va la marxa… desprès de tots aquests escandols, el PP puja en intenció de vot…aquest pais es un Joan Palomo en potència… "yo me lo guiso yo me lo como" i tot i que vull pensar que si, que hi haurá un dia en que un bon politic governará… ho veig molt dificil.Salut i foc!! 🙂

  M'agrada

 4. Durant aquesta setmana per Valencia he vist dos casos relacionats amb el tema de la Rita i tot plegat.Hi havia qui irònicament justificava que a la Rita li regalessin els Louis Vuitton aquests perquè avui dia ja no quedaria bé passar els suborns econòmics amb una bossa amb el símbol del dòlar o amb un vulgar maletí.L'altre cas és que encara et trobaves tots (no uns quants, sino tots) els cartells de propaganda de les eleccions europees encara penjats. Desinterès en netejar les parets? La única resposta que em van voler donar és que no estava ben vist arrencar cartells electorals per molt que ja s'haguessin celebrat aquelles eleccions, ja que la gent pensaria que tens alguna cosa en contra d'aquell partit polític… Una bajanada.

  M'agrada

Feu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s