Anti-depressió-post-vacacional

Us proposo cert divertimento ara que acabeu d’aterrar a l’oficina i/o vida mundana (després de trobar a tothom a Formentera, què us pensàveu, l’illa no és tan gran):

Relacioneu capçalera de diari de premsa escrita amb la seva pertinent promoció de finals d’agost.

Junt amb el bombardeig mediàtic dels corticoles torna un clàssic, els regals -que no són tan regal, que el seu esforç s’ha de dedicar a estripar dia sí i dia també les butlletes de la cafeteria de torn abans que ningú per enganxar-les a la cartilla corresponent- que enguany arriben el diumenge 30 d’agost. Perquè cada vegada ens costa més llegir i desembutxacar 1 euro i 10 cèntims, i així ho fem més cofois. Hi ha regals per a triar i remenar.

P.D. A la imatge hi sobra un diari. Que tan fàcil no ho podia posar, que és una proposta i exercici anti-depressió-post-vacacional. En les properes hores faré pública la llista de diaris amb el seu regal (i els cupons i els calerons que fan falta per aconseguir-los, com a servei públic d’aquest bloc).

* * * * * * * *

* Actualització a 28 d’agost de 2009, 13.18 hores.
Les solucions són a la part dels comentaris. A més, avui llegeixo a La Vanguardia que regalen una carmanyola per portar-la al treball, adient per aquesta temporada de crisi. Res d’anar al restaurant de la cantonada!

12 Comments

 1. Jo com que no tinc depressió post-vacacional no faré la prova i la deixaré per als que sí la pateixin jajaEl que faré serà parlar del remei emocional per als que no hem fet vacances: disfrutar del síndrome post-vacacional dels que tornen de vacances, inclosos els crios i la seva tornada al cole. Seran grans dies de satisfacció de l'1 al 15 de setembre.Per cert, els quioscos cada cop s'assemblen més a basars xinos amb tant producte barato.

  M'agrada

 2. com segueixo d'estiueig, i encara en tinc per uns quants dies de més, ajorno la depressió post-vacacional. això sí, el joc de tovalloles del zara home m'interessa.petooons crack!

  M'agrada

 3. Quin és el diari que regala els cromos de Hello Kitty??!!! Ho necessito saber ja!! Eh, "que no es pa mí, que es pa otro; que se está quitando…" xDDDDNomés sabria encertar amb la pulsera, pq és el diari que acostumo a comprar els caps de setmana, el rellotge sé que no serà ni l'AS ni el Marca, i el Cristiano… podria ser l'ABC… xDEm queda aquesta setmaneta encara per disfrutar i intentar esbrinar-ho ^__^Salutacions

  M'agrada

 4. Ostres, pensava que anaves de conya. només tinc clar l'Sport i el rellotge del Barça. El Cristiano i el Marca, potser? Uf, és molt difícil. A mi encara em queden dues setmanetes llargues, així que, la síndrome aquesta ja arribarà quan toqui.

  M'agrada

 5. Doncs jo n'havia patit mai de depressió post vacacional, però aquest any he desconnectat tant que realment a inici de setmana anava perduda del tot i no "volia" tornar a la feinaaaaaaaa! però ja ho veus… demà divendres i estem dins de la roda altre cop.Em sembla que només en tinc dos de clars l'sport i el rellotge i el periódico i la pulsera, o tampoc???Fa molts anys que no col·lecciono res dels quioscs… ho sento :(Petonets i bona nit, wapa que acabis de passar un bon estiu!;)

  M'agrada

 6. Vet aquí les solucions: * Tovalloles de Zara Home: ABC (20 cupons + 29,99 euros)* La pulsera Alma: El Periódico de Catalunya. Primera entrega, el fil és gratis. Cada peça, 0'90 €. També, pels nens, un pack de tornada al col·legi, gentilesa de Milan.* Poster a mida real de Cristiano Ronaldp: AS. 1 euro + 5 cupons* Ganivets San Ignacio: El País (cupons + 39,95 euros)* Album de cromos de la lliga BBVA: La Vanguardia. Gratis els dissabtes i diumenges. Sumem-hi la promoció de la carmanyola i la del Cuerpo Humano.* Cromos de Hello Kitty: El Mundo. Aquest diumenge també engeguen una promoció de TDT, que es pot aconseguir amb cupons.* El reloj de las 3 copas: Sport.–> Marca era el diari que sobrava. No obstant, ells regalen la "cazadora del Real Madrid". A la capital, fa un temps va estar molt en voga "la sandwichera del Atlético de Madrid. Tothom la tenia a casa!.

  M'agrada

 7. Illa dels Monstres, quanta raó! No saps com gaudiré jo al veure l'estrès de tots aquells que tornen de vacances 😀 Aquesta sensació s'assembla bastant a la de veure els altres passant pels exàmens de selectivitat.Òscar, segueixes d'estiueig? 🙂 Doncs més a dalt ja hi tens com pots aconseguir les tovalloles del Zara Home (no zara de roba d'home, com va dir una de les meves tietes quan van obrir la botiga a Tarragona, hehe). Petons!Lonlilon, amb El Mundo, amb El Mundo, hahahaha… el teu "amic" ja té resolta la seva curiositat i es pot fer amb aquest àlbum de cromos farcit de color rosa 😀 Quan l'AS o el Marca regalin un rellotge del Barça… Jaume, no, la cosa no anava de conya. Va ser veure uns quants anuncis a la televisió per adonar-me'n que ja no saben com vendre diaris. T'has apropat amb el Cristiano i el Marca.Que acabis de gaudir les teves dues setmanes de vacances! :)Assumpta, me n'alegro que hagis desconnectat! És bona senyal, no tothom ho pot fer! I no volies tornar a la feina? hehehe… Els dos que has dit els has encertat, ets la guanyadora amb més encerts aquesta vegada! Jo des del dominó del Barça de l'Sport i la Flora i fauna de Tarragona del Diari, poc hem col·leccionat a casa… Petonets i una abraçada ben forta!Moltes gràcies a tots per haver fet un esforç, que sé que estava bastant difícil, però a més d'un joc, era una reflexió sobre la premsa escrita en aquests moments. Espero que, almenys, us hagi distret! 😉

  M'agrada

 8. Al final no he encertat ni el de la pulsera, em vaig confondre amb els anells de la vanguardia :-/Ja m'apropare al kiosk… que digui, ja avisaré al meu amic per a que es compri els cromos de la gateta amb lo Mon ^__^USobre el tema de la reflexió, és gairebé inici de curs, toca una de les onades de fasciclisme anuals, per això tant anunci de coses per parts (que si el cos humà, la vaixella del pocoyo…)Petons

  M'agrada

 9. Aniol, vaja. No me n'havia adonat, jo estava esperant el de las "Princesas Disney de porcelana" i se m'ha escapat que el Tiranosaurus Rex no ha fet acte de presència enguany.Lonlilon, espero que no estigués esgotat l'album, doncs XD La vaixella del Pocoyó és una altra col·lecció a tenir en compte. Petons!

  M'agrada

 10. Ostres no hagués relacionat mai El Mundo amb Hello Kitty. Mira que en són de friquis, els tios!!! En tot cas em quedo amb el poster de Cristiano Ronaldo com a l'horterada de la casa….saludus cracka!!!

  M'agrada

Feu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s