Hi faltava Obama, a Montblanc

Els usuaris de Renfe han tornat a patir un contratemps aquesta tarda de dissabte. La incidència s’ha registrat en el pas de l’AVE pel tram de Montblanc, a l’església de Sant Francesc i no pas al viaducte del pont del Candi per l’excepcionalitat del recorregut durant avui i fins el proper dilluns. En concret, s’ha obert un esboranc com a conseqüència de la caiguda d’un pi de plàstic sobre la via. Els clicks de Playmobil que hi viatjaven a bord han resultat il·lesos. El servei s’ha normalitzat per la gent de somclicks.org en cinc minuts, observats de prop per curiosos i visitants.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
L’únic que faltava ahir a Montblanc és el flamant Premi Nobel de la Pau -és un xic difícil trobar clicks de raça negra- però aquest vídeo deixa constància de què es pot fer amb Playmobil i imaginació. Així, doncs, no només s’hi pot veure l’AVE en acció Clickània, el 2n festival de Clicks de Playmobil, sinó vaixells pirates, famílies de tuixons, egipcis, batusses policials amb clicks okupes, i sobretot molts nanos embadalits. Val la pena de veure-ho, és una passada! Més informació aquí i alguna foto més aquí.

6 Comments

 1. jajaja, sempre m'han agradat aquests ninos. Vaig "heretar" els dels meus germans grans (soc el petit de 4), vaig gaudir d'incorporacions, van arribar els nebots que ara juguen amb aquests mateixos i ara xalo més que ells regalant-lis de nous ^____^

  M'agrada

 2. Mira que n'havia tingut de coses de Playmobil: l'illa pirata, la casa de no sé què,… Tantes coses com les que vaig tenir amb el Lego o el Tente. Però poc a poc aquestes joguines han anat desapareixent de casa de mons pares, per la mania de certa dona gran amb la neteja.

  M'agrada

 3. Aix… jo sóc un fanàtic dels clicks (que crec que és com s'han de dir!! Deixem de banda la paraula Playmobil). Sé que van fer aquest dies per Barcelona una exposició i em vaig quedar amb les ganes d'anar. Però bé, què hi farem! Tinc tots el clicks guardats a casa. Són un tresor!

  M'agrada

 4. lonlilon, hehehe, justament crec que l'altre dia a Montblanc hi havia més pares que anaven per a ells mateixos que perquè els clicks els agraden als seus nens :)aniol, jo recordo el bar-restaurant del Playmobil, que venien gelats i Coca-cola, i els meus amics en tenien una habitació plena (no exagero!). El Lego també era del millor que hi havia… Per il·lustrar aquest post també vaig remenar per casa, a veure si els trobava, però res, ja no hi són.DooMMaster, el millor lloc per a fer fotos que he vist en temps! Si hagués portat jo una bona càmera… L'any que ve apunta-t'ho a l'agenda, doncs, que després de que hagin passat 13.000 persones, repetiran segur!Alba, sort en tenim ara de la granja del Facebook! ;)Jordi, així tu defenses la paraula click? 😉 Crec que sí, que a Barcelona fan sovint exposicions de Playmobil, però aquesta, amb les muralles de Montblanc de teló de fons tenia el seu encant especial! 🙂

  M'agrada

Feu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s