Uncategorized
Comments 13

4 anys de pedrafoguera

“Go Gaga!”. Greater Toronto, l’area metropolitana mes extensa del Canada -i on, per contra, no hi te cabuda la capital del pais, Ottawa- no se’n va estar de rebre, amb un molt d’extravangancia i poquissimes entrades, totes elles a preus desorbitats, a la-dona-a-unes-ulleres-de-sol-enganxada, la Lady Gaga. Un “som-hi Gaga” en una botiga a la Queen Street West es el que servia per a caldejar l’escenari en el pas de la ianqui rossa per la ciutat.
I un “som-hi” ho es, per a mi, les aportacions, els comentaris i les critiques -sempre constructives- en aquest blog, en els seus 4 anys intermitents, des d’aquell ja llunya juliol de 2006. Moltes merces. I aquest, l’apunt numero 250. Som-hi doncs, continuarem la cronica, ara mateix des de la residencia de la Ryerson University de Toronto, amb un ordinador per a 500 persones.
This entry was posted in: Uncategorized

by

1987, Valls (l'Alt Camp). Ara per ara a Barcelona. Potser va ser l'olor del quiosc la que em va estovar les neurones, quan cada diumenge es repetia el ritual d'anar a comprar el diari, i un dia ja bastant llunyà vaig començar a estar segura que, d'alguna manera, la comunicació i les paraules encertades poden canviar el món. El cas és que, més tard o més d'hora, em va agafar la dèria de ser periodista. Tinc 27 anys, sóc llicenciada en Periodisme i màster d'Estudis Avançats en Comunicació per la Universitat Pompeu Fabra. Tinc aquest bloc en algun servidor perdut de vés a saber on.

13 Comments

  1. Miquel, Francesc, Elliot, Alba, Anonims, Fermin, Albert i Oscar, moltissimes gracies. He de reconeixer que aixo de la constancia em costa bastant, pero ho intento, hehe!Merci! I dir-vos que llegint-vos a vosaltres (amb el Google Reader a petar) n'he apres un munt 🙂

    M'agrada

  2. I cada any millor., et superes dia sí dia tb…és aquest entusiasme alhora de llegir la realitat el què més m'agrada de tú…disfruta al canadà cracka!Abraç

    M'agrada

  3. Noctas, gràcies!!!! 🙂 Però, la veritat és que aquest bloc està una mica de capa caiguda, que actualitzo molt poquet! Envejo la teva constància 😉 Abraçada, crack! :DQuim, i moltes gràcies per haver après, ni que sigui una miqueta, del vostre bon saber fer! 🙂

    M'agrada

Ja que estàs aquí, deixa'm un comentari! :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s