Uncategorized
Comments 3

Valls està de moda

M’endinso per un passatge al darrere de la Plaça de la Tolerància i el faig servir de drecera. Camino entre kebabs, nuggets de pollastre, durums i d’altres especialitats gastronòmiques de la Barcelona contemporània. De sobte, hi clisso una finestra que he intentat enfocar moltes vegades amb la meva màquina de fotos atrotinada. La trec i la immortalitzo una vegada més, avui a 90 kilòmetres.

Que fora vila et topis amb un bocinet de l’església de Sant Joan -amb el campanar més alt de Catalunya, el que il·lustra la capçalera d’aquest bloc- i amb una enxaneta en una botiga barcelonina fa certa il·lusió. I és que Valls està de moda, i ara més, que estan a tocar les festes Decennals del 2011, 10 anys després de les darreres. En seguirem parlant.

PD. Sento aquestes actualitzacions tan espaiades en el temps. He començat un màster oficial a la UPF (Estudis Avançats en Comunicació Social) i els principis sempre són difícils. Intentaré posar-me al dia! 🙂

This entry was posted in: Uncategorized

by

1987, Valls (l'Alt Camp). Ara per ara a Barcelona. Potser va ser l'olor del quiosc la que em va estovar les neurones, quan cada diumenge es repetia el ritual d'anar a comprar el diari, i un dia ja bastant llunyà vaig començar a estar segura que, d'alguna manera, la comunicació i les paraules encertades poden canviar el món. El cas és que, més tard o més d'hora, em va agafar la dèria de ser periodista. Tinc 27 anys, sóc llicenciada en Periodisme i màster d'Estudis Avançats en Comunicació per la Universitat Pompeu Fabra. Tinc aquest bloc en algun servidor perdut de vés a saber on.

3 Comments

  1. Molta sort amb el màster. Estàs ben excusada i més que disculpada. Quan arribis a alguna cadena pública o privada, t'hauràs d'enrecordar d'aquells que et seguíem en el teu fantàstic bloc eh 🙂

    M'agrada

  2. Doommaster, gràcies!! :)I tant que seran la llet…!!! Portem 10 anys esperant-les! Se celebren cada 10 anys i la ciutat fa festa grossa durant 10 dies, amb espectacles de renom, i són excepcionals… als vallencs els sentiràs explicar les etapes de la vida per Decennals. Amb espectacle inaugural, concerts (com a acte destacat faran els "10 de les Decennals", des de Els Pets, Lax'n'busto, Gerard Quintana fins a Els Amics de les Arts, 10 grups repassant el rock català en una nit), tindrem Dani Martin del Canto del Loco, l'Ainhoa Arteta, El Tricicle, Dagoll Dagom… castells, cercaviles, correfocs… de tot! La festassa de l'any a Catalunya (a l'alçada de la Mercè de Barcelona, segur!) :DJordi, merci…!!! El que importa ara és seguir aprenent, cosa que no s'ha de deixar mai… ara bé, que el periodisme, com molts d'altres sectors, està en una crisi molt forta i no sabem què acabarem fent mai… Quan siguis comentarista recorda't de nosaltres! 😉

    M'agrada

Ja que estàs aquí, deixa'm un comentari! :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s