Al mal temps…

… bona cara.
Dedicat a Obama, del “hope” al “jopé”. A Bojan, et falten minuts, xiquet! temps al temps. Als primers congestionats del novembre. Als pares i mares de nens menuts que tenen jet-lag pel canvi horari. A les víctimes de bromes yihadistes al metro de Barcelona. Als qui es no es plantegen celebrar “acció de gràcies” després de Halloween. Als venedors de cotxes, que cauen les vendes per quart mes consecutiu. Als damnificats per l’anunci d’El Corte Inglés de Tarragona a l’Spotify cada cinc minuts, ànims. I als no-ni-nis i ni-nis a la força. Que pinten bastos.

PD. Avui he coincidit amb uns catalans no-emprenyats (se’m fa estrany). Són panellets de pinyons cofois i feliços. De fet, les calories ensucrades dels panellets ja ens donen la felicitat, però aquests vistos a la pastisseria L’Artesà Bareche, a Barcelona, fan molt bona cara. Aquí us els deixo retratats.

8 Comments

 1. Com pot anar bé un país que premia (NINI'S) per la seva condició de nul•la disposició al treball i a l'esforç. Que els fotin a tots plegats, jo he estudiat tota la vida i he treballat i continuo treballant i estudiant, i dono gràcies, i ara aquest govern d'incompetents a 26 dies de les eleccions dona una paga a aquesta colla de penques. Que podem esperar d'uns presidents, en Montilla i en Benach, gent sense estudis i que l'únic esforç que han tingut que fer a la seva vida és estar al "partit" i aguantar "metxa". Cal un canvi ja…

  M'agrada

 2. Jo em prenc el privilegi de dedicar-ho també a tots els que patirem la pròxima (o continua) campanya electoral. Necessitarem més panellets cofois per alegrar-nos el dia!!

  M'agrada

 3. Ai sí, quina temporadeta que portem… sort que encara hi ha coses que fan la vida més fàcil, com aquests panellets. És imposible no somriure amb ells :-)I els del metro… ja els hi val!Petons!

  M'agrada

 4. Jordi, ja m'agradaria dir-te quan s'acabarà.Diuen que hi ha 7 anys de vaques grosses i 7 de vaques magres. Calculo… que han passat 2 de vaques magres. L'únic que podem fer és pensar en positiu i aprofitar les oportunitats de la crisi (parafrasejant a Àlex Rovira en una conferència, "crisi" ve de "crisàlide", així que més o menys et pots imaginar cap on va la cosa) :)Anònim, què trist que em sembla això dels ni-nis. I el més greu és que els que no són ni-nis (estudiants i treballadors) i ens estan aixecant la camisa no reaccionem, no posem el crit al cel, potser és que ens mereixem el que ens passa i els líders que tenim. Així volen construir un país? A cop de talonari als que no volen fotre ni brot? Tots els joves som així? Qui vol estudiar estudia, existeixen les beques del MEC per a cicles mitjans i superiors, els dos cursos de batxillerat, graus (ara és "beca-salari") i màster oficial, i idiomes a l'estranger i mil històries més. I treballar a la vegada és possible. Jo porto sis anys estudiant i treballant a la vegada. I no dic més perquè estic ja molt cansada. Jordi, hehehe… això és que la castanyada ja s'ha ajuntat amb el Nadal! O sinó al Carrefour de Glòries hi tenim des de fa una setmana un arbre gegant de ferrero rocher! :DAlba, contínua, que s'enllaça amb les municipals del 2011!!! 🙂 A mi sempre m'han agradat les campanyes… suposo que després de ratzinger surtiran els cartells com a bolets pels carrers de Barcelona! Doommaster, oi que sí? A mi em van alegrar el dia, per això ho he volgut compartir amb vosaltres! 🙂 A somriure! 😀

  M'agrada

 5. Miquel, acció de gràcies!!! La veritat és que les referències que en tenim aquí són via els Simpson o pel·lícules d'Antena 3 de diumenge al vespre… Celebra-ho força, allà on toca! 🙂

  M'agrada

Feu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s