Campanya sobre rodes

Rodola, i no per les rodoneses de la Carmen de Mairena -en principi-. Sinó perquè va en transport. A la regió metropolitana barcelonina, súmmum del desplaçament català, amb més de 15 milions de viatges en dia feiner (segons l’última Enquesta de Mobilitat Quotidiana, de 2006), intenten no desaprofitar aquest espai urbà estratègic, si no és que ja no els teníem prou clissats als candidats.
Diuen les cròniques que, a Barcelona, la Montse Nebrera es “passeja” en un anunci als taxis, i servidora ha vist l’Alícia Sánchez-Camacho i a l’Artur Mas “viatjant” en autobús de TMB, encara que la “garantia de progrés” del PSC aprofita el roig corporatiu del celebèrrim bus turístic per a donar tombs pel centre de la capital. Pel Clot hi circula un automòbil fúcsia d’UPyD, amb aquesta pantalla de plasma tan estupenda sense recer i a mercè dels plugims inesperats de la tardor, i d’altra banda, el metro de Barcelona s’ha convertit en una galeria temporal de candidats emmarcats, els que teniu a dalt, l’Aida Gascón i en Joan Herrera, amb les mans a la butxaca ambdos, curiós.
Ara falta que aconsegueixin transportar el seu missatge als votants -serà per autopista, una de les promeses estrella, gratuïta o a més de 80 km/h?-, que ho tenen complicat. Ho seguirem durant tota aquesta setmana, ho prometo (i no, no és promesa electoral)! 

5 Comments

 1. L'altra dia veia una camioneta a Vilanova amb altaveus i una gran cara del Mosquit Anglada i un slogan que deia " Abans sóm nosaltres" i un home anava llençant consignes a través de l'altaveu…en fi.,

  M'agrada

 2. Noctas, veig que a comarques (almenys a la de casa meva) no ens topem pas amb aquestes camionetes. Potser és que jo sóc molt impressionable quan estic a la ciutat i tot em crida l'atenció. Merci per la informació crack 🙂

  M'agrada

 3. Uffffff, tens tota la raó, des que estudio a Barcelona és impossible caminar pel centre i no trobar-me pertot arreu algun cartell de propaganda electoral. Menys mal que gairebé ni me n'adono, de tan adormida com vaig sempre!! 🙂

  M'agrada

 4. Després de tants orgasmes, videojocs, sensualitat variada, carreterina, super Montilles i xorrades variades, puc dir que n'estic fart.Ara començaria a donar cops a la taula mentre crido Proooouuuu!! al més pur estil Cuní. Sort que ja queda poc 🙂

  M'agrada

 5. Anna G, és el que té Barcelona. M'he deixat taaaantes i taaaaantes coses al tinter, sobresaturació d'informació en diuen. I amb els ulls ben oberts sempre, eh, tot i que a vegades ens pugui la son al matí! :DDoommaster, proooooooou!!!! Al debat hi va faltar.Veig que tothom n'està cansat, i no m'agrada generalitzar. Merci per passar per aquí! 🙂 Sento no haver sigut més constant…!

  M'agrada

Feu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s