Aquest 2010 que se’n va

El 2006, el 2007, el 2008, el 2009 i ara el 2010: me n’adono que ja tinc cert grau de veterania en acomiadar l’any -no al nivell galàctic de la xicota de n’Iker, vaja- en aquest racó. Enguany aquest bloc ha quedat cobert per la neu (Floquet d’Hereu, 18.01.10), per la cendra del volcà que del seu nom no vol(pod)em recordar-nos (Eyjafjallajökull, 19.04.10), esquitxat per la campanya electoral del canvi qui pugui (Precampanya: estat de la qüestió, 17.10.10), i va estar de dol pel pop Paul (El traspàs del pop, 27.10.10), per Grècia (Tragèdia grega, 07.05.10) i pel decès de la televisió analògica (Rèquiem per un televisor, 11.04.10).

També hem après quelcom. Sabem de primera mà que al Casal Català de Toronto, al Canadà, escolten Els Pets (Catalunya des de fora, 28.07.10), que un gram d’or val 33,70 euros (La bombolla daurada, 18.08.10), en Jukka ens va explicar que a Finlàndia també se celebra Sant Jordi (Entrevista primaveral, 03.03.10), i l’iPad (Le Monde, 65; NY Times, 161…, 05.02.10) ens ha fet pensar que el paper de periòdic és ja peça de museu (Diari imprès en una vitrina, 05.10.10).

Havent fet balanç, només em queda un sol detall pendent per a aquest 2010: BRINDAR PER TOTS VOSALTRES. I no se m’acut cap altra manera millor que amb el vi de les Decennals de Valls de 2011. Unes festes que durant deu anys els vallencs portem esperant amb il·lusió i alegria, tot el que jo us desitjo per aquest any. Ens llegim durant el 2011! 🙂 Feliç any!

6 Comments

  1. Doommaster, txin txin, hehehe!!! La veritat és que ara Valls la trepitjo més aviat poc, algun cap de setmana, per a que em toqui el solet que no toca a Barcelona de dilluns a divendres, on estudio i on estic de becària en una redacció. Però sempre és bona una visita a Valls, si mai baixes fes-m'ho saber!! A més, això del tallat, és clar que sí. Tants anys seguint a blocaires, i mai no els hi he posat cara. Petons!Alba, molt bon any!!! A veure si el 2011 ens porta molta inspiració per llançar pedres i enfilar gargots! molts petons!Miquel, molt bon any…! segueixo llegint les teves opinions i crítiques constructives 🙂

    M'agrada

Feu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s