Demana-li a Justin Bieber

Sí, fa mig mes que aquest bloc no s’actualitza. Em sap molt de greu.

I per això li volia confiar el pedrafoguera a Justin Bieber, el barbamec ídol de masses. De fet, en tinc bones referències. Durant una setmana li van deixar a les seves mans la gestió de la pàgina de Facebook de la revista Vanity Fair, als Estats Units. Va aconseguir un nou públic -jovenalla que digereix en silenci algun succedani digital de la SúperPop- que quintuplicava el d’abans, queixòs pel poc escaient que és el noiet-producte mediàtic pel magazine.

Així, que no hi ha Biebers que valguin (almenys per a aquest bloc). Ni tampoc no és per falta de voluntat. Sinó per una ingent quantitat de treballs universitaris als que toca dedicar-ne una mica més d’atenció durant uns dies. Que consti que els vaig regant, com les plantes, durant tot el curs.

Tornarem per llançar més pedres al més aviat possible, ho prometo 🙂

8 Comments

  1. Doommaster, suposo que una cosa s'ha de fer darrera l'altra. És el que toca. Una abraçada gran! :)Anna, merci!!! Justin es mereix una pedra grossa. Ànims amb els teus exàmens! ;)Alba, si algú llegeix això haurà d'experar (almenys una setmana). Crec que tornarem amb canvis!Miquel, i no és per falta de ganes!!! Ànims per a tu també!!Òscar, ni Bieber ni la Cyrus… quina generació que ve darrera nostra…!!! Gràcies ^^

    M'agrada

  2. Animus amb la carrera., s'ha de treballar en ella., hay que cuidarla i com diu Doomaster, el primer és el primer. Però no ens deixis orfes de pedra foguera…cal ser generosa tb:)

    M'agrada

Feu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s