Bershka posa de moda el quiosc

Fa uns quants mesos vam trobar evidències que els diaris en paper eren peces de museu. Res més lluny de la realitat. Ho hem vist al Passeig de Gràcia [tirant cap al mar, no a la muntanya]. Vegem-ho: 

L’última tendència que proposen els qui tenen la paella pel mànec a l’imperi Inditex -ja no comandat per Amancio Ortega, per cert- és llegir premsa. I si és internacional, molt millor.

A més de gavardines fetes a Cambodja, a les vitrines d’aquest Bershka de Barcelona hi trobem un quiosc, d’aquests en perill d’extinció, amb uns mossos i unes mosses amb intenció de comprar Le Monde, The Times, Aujourd’hui, El País i l’International Herald Tribune. Però llàstima que avui, comprar un diari en paper sigui gairebé més car que fer-se amb una samarreta de Bershka.  I, ep!, és que la joventut s’interessa per la premsa? Almenys al Passeig de Gràcia ens presenten això de comprar el diari -llegir, el que es diu llegir, no ho fan pas- com quelcom in per a la propera temporada primavera-estiu, a l’alçada de Scarlett Johanson, imatge de Mango, o de la waka-foto.

Però, ai làs, que això del diari deu tenir alguna cosa a veure per la dèria adolescent actual pel “vintage, el gust per tot és el que és antic o, el que és el mateix, remenar l’armari de l’àvia per fer-se amb un vestit de floretes, vaja… Aquesta primavera, tots amb un diari sota el braç.

5 Comments

 1. Doncs jo al Bershka, quan he entrat amb la meva dona, el que hi posaria és una barra per servir gintònic perquè, la veritat, la música que l'ambienta convida al copeteo.El darrer dia posaven Viva le Fete i jo … sense got de tub i sense cigarreta!!!

  M'agrada

 2. Potser en el festival Sonar d'aquí un parell d'anys hi haurà un escenari, el de tendències més avançades, en què es ballarà un psychoelectrotechno mentre es llegeix un diari en paper amb unes ulleres que emeten llum de color blava. Qui sap. Ja em veig a més d'un desenterrant la màquina d'escriure i la impremta casolana tal i com molts han/hem desenterrat càmeres analògiques de carret.

  M'agrada

 3. Jo m'he passat a l'ebook (malgrat que l'alterno amb el llibre tradicional), però si s'ha d'anar amb un diari sota el braç, no se'n parli més. Sé on està aquest aparador i quan vaig passar-hi per davant, vaig pensar: caram… un quiosc. I això a qué ve? Vés per on, que em dones la resposta…

  M'agrada

 4. Som una espècie tan curiosa que quan desapareguin els diaris de paper i els Kindles i altres tinguin el control absolut, al cap d'uns anys, quatre "illuminatis" en tornaran a dur sota el braç perquè serà moda! 🙂

  M'agrada

 5. Òscar, jo passo davant d'aquest Bershka cada dia a les vuit del matí, i creu-me a aquelles hores ja hi ha algun dia "música de prova", però no sé dir-te (per la son que porto damunt) si és Viva la fête… :)Habitant de l'illa dels monstres, ho veig. Ulleres de pasta enormes d'aquelles que portàven els nostres profes de mates a primer de primària + diari en paper + Primavera Sound (que és on els modernus tenen previst anar pròximament). Temps al temps…Jordi, també t'has passat a l'ebook? A l'aparador de tendències que és el metro, també és l'última moda! Ara bé, si ho diu Inditex… diari al braç!! :DMiquel, tot torna, tot torna… O mira Lady Gaga, tan revolucionària que era, que en la seva última cançó fa copy&paste del "Vogue" de la Madonna de principis dels 90… tot està inventat!

  M'agrada

Feu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s