Uncategorized
Comments 2

A reveure, Pep!

Si Le Monde ha resumit aquests darrers quatre anys del FC Barcelona amb un senzill però efectiu “le système Guardiola, el New York Times ha sentenciat que “els trofeus no defineixen l’èxit de Guardiola. Ho fa l’estil”, i el Wall Street Journal ha gosat comparar el noi de Santpedor amb Chuck Norris (sic), bé que avui em permetreu la llicència de treure a la llum aquesta postal vintage anys 90 que guardava al fons d’un calaix, en forma de cor, al fons un degradat demodé de la senyera catalana i l’escut blaugrana i unes lletres en Word Art. I què? Lluint samarreta Kappa i un posat interessant de migcampista assenyat del Dream Team de Cryuff, ni mil paràgrafs ni promeses estèrils d’aixecar-me ben d’hora ben d’hora per homenatjar-lo. Aquesta postal ho diu tot: el barcelonisme tenia i té al cor a Pep Guardiola

Anuncis
This entry was posted in: Uncategorized

by

1987, Valls (l'Alt Camp). Ara per ara a Barcelona. Potser va ser l'olor del quiosc la que em va estovar les neurones, quan cada diumenge es repetia el ritual d'anar a comprar el diari, i un dia ja bastant llunyà vaig començar a estar segura que, d'alguna manera, la comunicació i les paraules encertades poden canviar el món. El cas és que, més tard o més d'hora, em va agafar la dèria de ser periodista. Tinc 27 anys, sóc llicenciada en Periodisme i màster d'Estudis Avançats en Comunicació per la Universitat Pompeu Fabra. Tinc aquest bloc en algun servidor perdut de vés a saber on.

2 Comments

Ja que estàs aquí, deixa'm un comentari! :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s