Breu apunt periodístic

Mucha, mucha policía por la cumbre del BCE en Barcelona“. Titular de portada d’un diari gratuït de difusió massiva a l’Àrea Metropolitana d’avui dijous dia 3. I aquest col·loquialisme al bell mig de la primera pàgina? Necessito pensar que és un error involuntari.

AIXÒ NO ÉS PERIODISME, senyors i senyores. Ni periodistes molts dels qui veiem de col·laboradors a la televisió, ni els que foten quatre crits a la ràdio de bon matí. Uns mitjans de comunicació cada vegada més precaris i fets amb més presses, i amb menys recursos i menys personal. Missatges i peces informatives cada vegada més simples, calcades d’una capçalera a l’altra, amb menys anàlisi i servei públic, i que, al cap i a la fi, ens acaben fent menys lliures.

Feliç dia mundial de la Llibertat de Premsa. 

2 Comments

  1. hehehe, sí Jordi, suposo que vas ben encaminat… 🙂 Però, tot i així, no ho trobo encertat per a una portada d'un diari que llegeix tanta gent, que després se'm confonen i no saben què és i què no és periodisme!Moltes gràcies per passar per aquí 🙂

    M'agrada

Feu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s